O nas

Projekt Najboljši računovodski servisi Slovenije že od leta 2008 združuje na enem mestu vse najboljše računovodske servise Slovenije na enem mestu https://racunovodski-servisi.org . Računovodski servisi so predstavljeni po regijah, tako da lahko hitro in enostavno najdete računovodski servis iz vašega kraja. Med podatki lahko najdete vse potrebne podatke (kontakti, opisi dejavnosti, slike), tudi če ponudnik nima lastne spletne strani, ima na tej povezavi celotno predstavitev dejavnosti v sliki in besedi.Projekt je v 15 letih svojega uspešnega delovanja postal zelo prepoznaven in je danes internetni projekt št. 1 s področja računovodstva pri nas.

Za iskalce računovodskega servisa

Želimo vam olajšati izkušnjo iskanja računovodskega servisa, saj vam ni potrebno oddajati več povpraševanj pri več različnih ponudnikih, da lahko med seboj primerjate različne ponudbe, ampak to sedaj storite samo enkrat. Pri nas oddajte brezplačno povpraševanje in v 24h boste prejeli več kvalitetnih ponudb različnih ponudnikov. Ponudniki so večinoma preverjeni in tudi redno preverjamo zadovoljstvo strank.
Oddaj Brezplačno Povpraševanje

Za računovodske servise

Računovodskim servisom zagotavljamo večjo prepoznavnost na trgu (saj veste, internet je danes »kralj medijev« in stalen dotok preverjenih povpraševanj, ki potrebujejo vaše storitve. Z prisotnostjo pri projektu Najboljši računovodski servisi Slovenije boste močno dvignili prepoznavnost vašega podjetja, ki bo vidno z vsemi vašimi kontaktnimi podatki in opisi (ter morebitnimi slikami). Preverite, ali vaše podjetje izpolnjuje potrebne kriterije za priključitev k projektu Najboljši računovodski servisi Slovenije.
Obrazec Za Priključitev

Uradni podatki podjetja

Podjetje: 

Demar d.o.o.


Sedež podjetja: 

Gmajna 10, 1236 Trzin


Matična številka: 

6753833


ID za DDV: 

SI60946024


TRR pri BANKA INTESA SANPAOLO D.D.: 

SI56 1010 0005 3893 971


Družba je registrirana: 

Okrožno sodišče v Ljubljani


Direktor: 

Mario Šarčević


Ekipa

Mario Šarčevič

LASTNIK, DIREKTOR PODJETJA M: 0590 74 060E: mario@racunovodski-servis.org

Stipe Jurić

VODJA PROJEKTA M: 0590 74 062E: urednistvo@racunovodski-servis.org

Dunja Malkoč Bernik

VODJA MARKETINGA M: 0590 74 060E: info@racunovodski-servis.org

Patricija Grad

ASISTENTKA VODJE MARKETINGA M: 0590 74 060E: info@racunovodski-servis.org

Matej Glivar

PR, ODNOSI Z JAVNOSTJO M: 0590 74 062E: info@racunovodski-servis.org

Računovodski servisi o nas