VERSO računovodstvo, VCA d.o.o.

VERSO računovodstvo, VCA d.o.o.

Dunajska cesta

105

1000

Ljubljana

031/488-977

www.vca.si

Davčna št.SI84635541

DirektorTANITA ŠIMUNIĆ

VERSO računovodstvo, VCA d.o.o.

Dunajska cesta

105

1000

Ljubljana

031/488-977

www.vca.si

Davčna št.SI84635541

DirektorTANITA ŠIMUNIĆ

Oddaj Povpraševanje

 

VERSO računovodstvo, VCA d.o.o.

STROKOVNOST, KVALITETA IN IZKUŠNJE

 

O podjetju

 

VERSO računovodstvo, VCA d.o.o. smo mlado dinamično podjetje, ki nudi računovodske storitve, poslovno svetovanje, optimizacijo poslovnih procesov, excel tečaje, implementacijo sistema Odoo ERP ter pomoč pri planiranju in kontrolingu.

Naše vodilo je zadovoljstvo strank, zato se jim tudi v največji možni meri prilagodimo in jim zagotavljamo kvalitetne in natančne storitve.

Vsaki stranki se tudi individualno posvetimo, zato se pri nas ne boste nikoli počutili samo kot številka.

 

 

Storitve

Računovodstvo

Ponujamo računovodske storitve za manjša, srednja in velika podjetja na slovenskem in mednarodnem trgu.
Vsako stranko obravnavamo individualno, da lahko razumemo način poslovanja vašega podjetja, ter se prilagodimo vašim potrebam.
Stremimo k nenehnemu izobraževanju na različnih področjih računovodstva, davkov in s tem zagotavljamo strokovno opravljanje storitev.
Usmerjeni smo v brezpapirno poslovanje, nudimo pomoč pri optimizaciji različnih procesov v podjetju, usposabljanje kadrov in pomoč pri uvajanju novih sistemov.

MENJAVA RAČUNOVODSTVA
Prehod na nov računovodski servis ali sistem je možen kadarkoli, tudi med tekočim poslovnim letom. Poskrbimo, da je postopek za vaše poslovanje nemoteč. Pri tem celoten proces vodimo mi.

 

Poslovno svetvoanje

Nudimo pomoč na vaši poslovni poti. Svetujemo pred odprtjem podjetja, ter vam pomagamo najti za vas najbolj optimalne rešitve.
Vodimo vas od otvoritve podjetja, spremljamo na vaši poslovni poti in ves čas stojimo ob strani, ter nudimo pomoč pri različnih poslovnih izzivih. V sodelovanju z zunanjimi sodelavci nudimo možnost izdelave spletih strani, grafičnih oblikovanj, ter SEO in marketinške storitve.
V sodelovanju z zunanjo pravno pisarno nudimo podporo tudi pri vseh vrstah pravnih vprašanj.

 

 

Optimizacija poslovnih procesov

  • Vpeljava notranjega računovodstva
  • Implementacija ERP sistemov
  • Usposabljanje obstoječega kadra za računovodska opravila
  • Optimizacija ter avtomatizacija različnih poslovnih procesov

Specializirani smo za implementacijo različnih ERP sistemov, optimizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov.
Integriramo se v poslovanje podjetja, z vašimi zaposlenimi sodelujemo, da spoznamo trenutne procese in kasneje predlagamo izboljšave, najdemo za vaš način poslovanja najprimernejši ERP sistem in nudimo podporo pri implementaciji in izobraževanju vašega kadra. Nudimo vam podporo, ter stojimo ob strani tudi po končani implementaciji, saj se zavedamo, da se potrebe in procesi v podjetju spreminjajo skupaj z rastjo podjetja.

Včasih si podjetje ne more privoščiti usposobljenega kadra z znanjem vodenja računovodstva in financ znotraj podjetja, zato vam mi pomagamo pri težjih nalogah, vaš trenutni kader pa naučimo lažjih knjigovodskih del. Mesečno lahko spremljamo in nadzorujemo delo, ter pripravljamo prilagojene izkaze za vodstvo.

 

Mednarodno poslovanje

Imamo večletne izkušnje z vodenjem računovodstva za mednarodne družbe. Nudimo vodenje računovodstva za mednarodna podjetja s podružnicami v Sloveniji.

Poskrbimo za

  • Priprava DDV obračunov v državah EU in Švici,
  • interna poročila, ki so potrebna za notranje poročanje,
  • sodelujemo z notranji revizorji, vodstvom,
  • prilagodimo računovodske procese, procesom skupine,
  • skrbimo za utečen proces mesečnjih zapiranj in doseganje vseh rokov, ki jih določa glavna družba v skupini.

 

 

Odoo ERP

Stopite v stik z nami, če iščete zanesljive računovodske storitve na platformi Odoo in želite svoje računovodske procese avtomatizirati in optimizirati.
Ponujamo strokovne računovodske storitve v sistemu Odoo. S svojim znanjem in izkušnjami pri implementaciji sistema Odoo za podjetja smo dobro seznanjeni s postavljanjem učinkovitih procesov dela znotraj računovodstva in financ.

 

 

 

 

Pomoč pri planiranju in kontrolingu

Pomagamo pri vpeljavi sistema nadziranja, kontrolinga in planiranja, ki vam bo pomagal pridobiti najbolj realne in resnične podatke, ter postavitev najprimernejših ciljev za vaše poslovanje. Kot zunanji sodelavci lahko sodelujemo pri mesečnih zaključkih, za vaš način poslovanja prilagodimo poročila, sestavimo primerne KPI-je in pomagamo pri analiziranju poslovanja.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije

Mnenja strank

 

Zakaj izbrati VERSO računovodstvo, VCA d.o.o.?

 

Stopite v stik z nami

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.