Slovensko English Deutsch
Kontakt 0590 74 061 Iščete zanesljiv računovodski servis? Iščete zanesljiv računovodski servis?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe
Oddaj
povpraševanje
najdi

ARPA d.o.o.

ARPA d.o.o.
KontaktARPA d.o.o.
Dunajska cesta 370
1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
Kontakt041 335 129
Kontakt01 563 74 74
Kontaktgorazd.struklec@arpa.si
Kontakt www.arpa.si
Davčna št.:SI66488800
Direktor:GORAZD ŠTRUKLEC

 

 

ARPA d.o.o.

Računovodski servis z 30 letno tradicijo.

 

 

O podjetju

 

Računovodski servis Arpa d.o.o. je bila ustanovljena že leta 1990. Že več kot 30 let uspešno opravljamo računovodske storitve za mala in srednja podjetja, samostojne podjetnike, zavode in društva. V tem času smo pridobili zaupanje številnih poslovnih partnerjev.

Računovodske storitve ta trenutek nudimo približno 100 poslovnim partnerjem. Naša glavna skrb je, da so stranke z nami zadovoljne in nam zaupajo. Vedno najdemo čas za njih in skušamo poiskati odgovore ter rešitve.

Cena računovodske storitve ni in tudi ne sme biti prioriteta odnosa s poslovnim partnerjem. Prioriteto mora predstavljati celovitost računovodskih storitev in pristen ter pošten medčloveški odnos. Le tako lahko računovodstvo razvijamo v okviru poslovanja poslovnega partnerja in prispevamo k njegovim boljšim rezultatom.

Sedaj je pravi čas, da se odločite za nas.

 

 

 

Storitve

 

Za kaj se trudimo?


Stremimo k 100% zadovoljstvu naročnikov

Zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev merimo z njihovimi odzivi na naše opravljene storitve.

 

 

Vodenje knjig


Naročnikom omogočamo: knjiženje saldakontov ter poslovnih dogodkov v glavno in davčno knjigo, vodenje blagajniškega poslovanja, saldakontov, registra osnovnih sredstev in obračun amortizacije.

 

Svetovanje


Poslovnim partnerjem zagotavljamo svetovanje v katerikoli fazi rasti podjetja, vse od začetnih procesov, splošnih področij pa vse do večjih poslovnih problemov. Naročnikom želimo le najboljše, zato se iz leta v leto učimo, iščemo nove načine zato vam ponujamo tudi svetovanje s področja financ in davkov.

 

Urejanje dokumentov


Področje urejanja dokumentov je izjemno pomembno za uspešno poslovanje. Mnogo podjetnikov zanemarja svoje pomembne dokumente, kjer so shranjene različne informacije, ki so pomembne za državne organe, kot tudi za nas računovodski servis. Omogočamo pregledno in skrbno vlaganje papirjev ter hranjenje vaše dokumentacije.

 

Priprave in obračuni


Podjetja morajo skrbeti za oddajo različnih obračunov. Po dogovoru omogočamo obračun: davka na dodano vrednost, plač, regresa in drugih dohodkov na podlagi delovnega razmerja, podjemne pogodbe, avtorskih honorarjev, obresti in priprava za izplačilo, izplačila dividendam podobnih dohodkov, najemnine, davka od dohodkov pravnih oseb, davka od dejavnosti za samostojne podjetnike.

 

 

Izdelava izkazov


Podjetja tekom leta oziroma ob koncu poslovnega leta zahtevajo izdelavo pomembnejših izkazov. Ponujamo vam izdelavo: bilance stanja, izkaza poslovnega uspeha ter drugih pomembnejših izkazov za potrebe statistike ali poslovne namene.

 

Storitve na sedežu naročnika


Ker se prilagajamo našim strankam, po potrebi omogočamo tudi opravljanje računovodskih storitev na sedežu naročnika. Ta storitev zajema več elementov: prevoz do naročnika, pregled dokumentacije, uporaba druge programske opreme, ter opravljena računovodska storitev. Vse storitve zagotovimo v skladu z dogovorom.

 

Izdelava poročil


Zagotavljamo celovite računovodske storitve, zato izdelamo tudi: poročila za statistične potrebe (Ajpes in Statistični urad), za Banko Slovenije, statistika finančnih računov, za Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije, za potrebe bank ali za interne potrebe prilagojene poslovnemu partnerju.

 

Druge storitve


Storitve po dogovoru z naročnikom.

 

 

Sodelujemo predvsem z:

 

  • mikro in majhnimi privat podjetji,
  • društvi,
  • odvetniki,
  • notarji,
  • zdravniki,
  • ...

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

Zakaj izbrati ARPA d.o.o.?

 


 

KJE NAS NAJDETE?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski številki: 

041 335 129

01 563 74 74

 

E-Mail naslov: 

gorazd.struklec@arpa.si

 

Sedaj je pravi čas, da se odločite za nas.

 

Želite predstaviti svoj računovodski servis?

Pošljite podatke