Slovensko English Deutsch
Kontakt 0590 74 061 Iščete zanesljiv računovodski servis? Iščete zanesljiv računovodski servis?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe
Oddaj
povpraševanje
najdi

EUROTIDA - 6 d.o.o.

EUROTIDA - 6 d.o.o.
KontaktEUROTIDA - 6 d.o.o.
Kraljeva ulica 15
6000 Koper - Capodistria
Kontakt040/662-615
Kontakt05/620-12-17
Kontaktinfo@eurotida.si
Kontakt www.eurotida.si
Davčna št.:SI52990168
Direktor:BABUDER MARTINA

 

EUROTIDA - 6 d.o.o.

Z majhnimi koraki danes do odličnih rezultatov v prihodnosti.

 

 

O NAS

Naše poslanstvo je pomagati podjetnikom pri razvoju podjetja. Uporabljamo inovativne in moderne prijeme, ki jih dopolnjujemo z znanji na različnih izobraževanjih in seminarjih.

Nudimo vam več kot samo številke. Smo investitorji. V celoti vlagamo naš čas v vaše poslovno potovanje, da dosežete cilje, ki vas peljejo do poslovne uspešnosti.
Ne delamo za vas, mi delamo z vami. Ustvarjamo zaupanja vredna in dolgoročna partnerstva. Pravzaprav, po mnogih naših srečanjih, stranke čutijo, da smo resnično pozorni na njih.

Resnično sprejemamo vaše podjetje in se zavezujemo, da bomo dosegli raven storitev, ki je preprosto neprimerljiva.

Ustanoviteljica Računovodstva Eurotida Martina Babuder ima računovodje, ki niso samo odlični s številkami, ampak želijo ugoditi vsem vašim željam.

Pripravimo dobro strategijo in strokovne nasvete, ki vas bodo spodbudili k bolj donosni prihodnosti ter vašim boljšim poslovnim uspehom.

Gremo tja skupaj.

 

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

 

 

POSLOVNO SVETOVANJE

Hitro rastočim podjetjem pomagamo s strategijami in nasveti, kako voditi podjetje. Svetujemo jim glede procesov dela v podjetju, glede minimalnih zahtev, ki jih je potrebno implementirati v procese dela. Naš cilj je, da podjetje z različnimi strateškimi prijemi na dolgi rok zgradi kapitalsko vrednost podjetja.

 

 

DAVČNO SVETOVANJE

Med letom spremljamo vaše poslovanje in ugotavljamo, kakšne bodo davčne posledice. Temu primerno optimiziramo poslovanje. Poleg tega pa vsak dan spremljamo davčni portal in vaše podjetje.

 

 

DAVČNA IN POSLOVNA PODPORA ZA INVESTITORJE IN GRADBINCE

Gospodarska rast vsako leto raste, kar vpliva na zagon gradbeništva in na investicije. Kako vam lahko mi kot računovodstvo pomagamo:

 

 

DAVČNA IN POSLOVNA PODPORA ZA PREVOZNIKE

Sami veste, da se sektor prevozništva nenehno spreminja. V tem trenutku je velik kadrovski manjko.

 

 

DAVČNA IN POSLOVNA PODPORA ZA TRGOVCE NA DEBELO

Mednarodna trgovina cveti. Obdavčitve so precej visoke, zato je davčni nadzor pretežno usmerjen v pravilno obračunavanje DDV-ja. Pozornost posvečamo pravim in nepravim tristranim poslom.

 

 

DELOVNA DOVOLJENJA

Podjetjem, ki želijo zaposliti tujce iz tretjih držav* svetujemo in pripravimo dokumentacijo za pridobitev enotnega dovoljenja za prebivanje in delo. Republika Slovenija ima sklenjene sporazume z nekaterimi državami, iz tega razloga je potebna pazljivost pri samem postopku pridobitve enotnega dovoljenja za prebivanje in delo.

Dovoljenje za prebivanje in delo je združeno na eni kartici. Veljavnost dovoljenja je najprej za eno leto, kasneje se še dvakrat podaljša za dva leta. Ko je tujec v Sloveniji prijavljen pet let lahko zaprosi za stalno bivanje v Sloveniji.

Vloga za enotno dovoljenje za prebivanje in delo se odda na Upravno enoto, kjer ima podjetje sedež dejavnosti. V primeru sporazuma s tretjo državo pa se vloga odda najprej na Zavod za zaposlovanje Republike Slovenije in šele po pridobitvi delovnega dovoljenja se lahko odda vlogo še na Upravno enoto za pridobitev bivanja. Tujec lahko sam odda vlogo na konzulatu RS v matični državi.

 

 

Eurotida Maxi +

 

 

Torej računovodske storitve lahko znižate tako, da sami vodite poslovne knjige. Mogoče se sliši grozno, vendar vam na vsakem koraku novo pridobljenih znanj pomagamo. V kolikor ne želite v celoti prevzeti vodenja poslovnih knjig, vam lahko delno tudi pomagamo. Ponujamo vam moderne poslovne rešitve, kar pomeni, da uporabljamo tako imenovano tehnologijo v oblaku.

 

ZAKAJ IZBRATI EUROTIDA - 6 d.o.o. ?

 

 

Blog

 

Martina ima svoj nov blog. Pridi ga pogledat tudi ti.

Klikni spodnji gumb za obisk bloga.

 

 

Ste pripravljeni na pozitivne spremembe?

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

  Z veseljem vam bomo pomagali.

Želite predstaviti svoj računovodski servis?

Pošljite podatke