APO VIZIJA, računovodstvo in davčno svetovanje ter druge storitve, d.o.o.

APO VIZIJA, računovodstvo in davčno svetovanje ter druge storitve, d.o.o.

Stegne

21

1000

Ljubljana

+386 3 898 72 60

+386 51 307 555

www.apoacc.eu

Davčna št.SI18375707

DirektorPRAZNIK MARIJAN, PRAZNIK JANJA

APO VIZIJA, računovodstvo in davčno svetovanje ter druge storitve, d.o.o.

Stegne

21

1000

Ljubljana

+386 3 898 72 60

+386 51 307 555

www.apoacc.eu

Davčna št.SI18375707

DirektorPRAZNIK MARIJAN, PRAZNIK JANJA

Oddaj Povpraševanje

APO VIZIJA, računovodstvo in davčno svetovanje ter druge storitve, d.o.o.

ODLIČNOST ŽE OD LETA 1988

 

O podjetju

APO VIZIJA, računovodstvo in davčno svetovanje ter druge storitve, d.o.o. smo najstarejši delujoči slovenski računovodski servis. Naši začetki segajo že v leto 1988.

Kot četrti servis smo leta 2004 prejeli certifikat evropsko spričevalo vodenja kakovosti IS0 9001:2000 in naj tej osnovi pričeli z razvojem brezpapirnega elektronskega poslovanja.

Leta 2008 smo bili proglašeni med pet Naj servisov, leta 2011 pa smo bili proglašeni za Naj računovodski servis APO VIZIJA – v kategoriji srednje veliki, ter še enkrat prišli v svoji kategoriji leta 2012 med finaliste.

 

 

Internetna tehnologija nas je povezala z različnimi naročniki glede na status kakor tudi dejavnost po celotnem ozemlju Slovenije, v EU in izven.

Delujemo na področju knjigovodstva, računovodstva, obračuna plač in davčnega svetovanja ter forenzičnega in preiskovalnega računovodstva.

Nudimo mentorstvo mladim Start Up podjetjem s pomočjo zunanjih izvajalcev pa še izvajamo pravne in kadrovske storitve.

 

Naše prednosti

 

Naše prednosti so vsekakor v dolgoletni tradiciji in izkušnjah, obvladovanju elektronskega poslovanja in s tem nadgradnjo digitaliziranih procesov dela znotraj servisa, kakor tudi na nivoju poslovanja z naročniki, naša struktura strank in razumevanje njihovega posla.

Smo uigran in strokoven kader. Dolgoletno poslovno sodelovanje tudi z zelo zahtevnimi strankami nam pove, da so s storitvami zadovoljni.

Naše dobro poznavanje in obvladovanje različnih računalniških programov, znanje in izkušnje so vsekakor konkurenčna prednost naših naročnikov, kar se odraža tudi v uspešnosti njihovega poslovanja.

Na trg smo ponudili tudi pravo računovodsko Franšizo APO VIZIJA.

 

Naše storitve

 

APO VIZIJI že od leta 1988 skrbimo za razvoj in davčno varstvo naših strank pri vodenju poslovnih knjig za različne dejavnosti in statusne oblike.

Delujemo na področju celotne Slovenije. To nam omogoča uporaba sodobnih tehnologij.

Naši poslovni partnerji so: mikro in mala podjetja ter tuje podružnice, ki se ukvarjajo z trgovsko, proizvodno in storitveno dejavnostjo. Seveda se lahko pohvalimo, da odlično vodimo poslovne knjige tudi za samostojne podjetnike, zasebne zdravnike, odvetnike, poklicne športnike, novinarje, kulturne delavce, zavode, društva in kmete.

 

 

Kako delujemo?

 

Naše podjetje je razpršeno po celotni Sloveniji, EU in izven, tako da se regijsko ne omejujemo saj imamo za to vpeljane razne možnosti in delujemo na različne načine:

 

 • delujemo na klasičen način prejema dokumentacije osebno na našem sedežu podjetja ali poslovne enote,
 • vsak teden ob torkih in sredah osebno prevzemamo poslovno dokumentacijo na sedežu stranke,
 • na vaš informacijski sistem se priklopimo (preko oddaljenega namizja)

 

 

Brezpapirno računovodstvo

 

Smo pristaši brezpapirnega računovodstva!!

1. Dokumente, ki prispejo v podjetje skenirate in jih preko elektronske pošte ali DMS sistema pošljete APO VIZIJI. V kolikor nimate lastnega skenerja, to za vas naredi naša »mobilna enota«, ki z mobilnim skenerjem poskenira dokumente pri vas.

2. Skenirane dokumente računovodje vnesejo v sistem. Izvozijo potrebna poročila na AJPES, DURS,… Pripravijo poročila, plačilne liste,… za podjetje. Izvedejo plačila v vašem imenu in na vaš račun. Knjižijo prejeta in izvršena plačila. Vaše knjige so posodobljene, vi pa imate hkrati vpogled tudi v originalne dokumente v digitalni obliki. Do njih dostopate v povezavi na naš IS samo z enim klikom.

KATERE PROGRAME UPORABLJAMO?

Imamo uveden visoko integriran poslovno – informacijski sistem – PANTHEON™ z brezpapirnim računovodstvom za obvladovanje vseh poslovnih področij oz. funkcij v podjetju. Obvladujemo tudi druge informacijske programe kot so SAOP za proračunske porabnike , SAP/R3 finančno-računovodski modul, AMS+++, Hermes, sistem BITIS, RAIS, Calculus4….

Kot orodje za brezpapirno računovodstvo, pa EBA Accounting.

Da postanete naša stranka ni pogoj, da menjate vaš obstoječi informacijski sistem. Ker smo prilagodljivi, se mi naučimo uporabljati tistega, ki ga uporabljate

 

 

Franšiza APO VIZIJA

 

Zaradi razmer na trgu, se nas vedno več odloča, da postanemo samostojni. Tako dosežemo svojo ekonomsko neodvisnost, naša odgovornost je višja, a s tem ponavadi tudi kakovost življenja, saj sami neposredno vplivamo na to, kako uspešni smo.

V našem podjetju smo se odločili, da naše izkušnje, širok spekter znanj in dobrih praks ter uveljavljeno storitveno znamko, razširimo preko mreže franšiznih poslovalnic. S tem bi želeli pomagati računovodjem, ki si želite preizkusiti v zasebni dejavnosti, kakor tudi tistim delujočim servisom, ki zaposlujete.

Z nakupom franšize sebi omogočate samostojno delo, varno in donosno pot in je vaš ključ za dolgoročni uspeh. Franšizni sistem APO VIZIJA vam bo omogočil hitro in učinkovito postavitev lastnega računovodskega servisa v domačem kraju.

Franšizni koncept smo prilagodili različnim velikostim servisov.

Janja Praznik, direktorica

 

 

10 TOP razlogov zakaj izbrati APO VIZIJA

 

 1. Ker smo vam vedno na razpolago
 2. Ker je naše osebje prijazno in vam bo znalo strokovno svetovati
 3. Ker natančno in ažurno urejamo vaše poslovne knjige
 4. Ker se lahko osredotočite na osnovne funkcije podjetja
 5. Ker so naše storitve visoke kakovosti
 6. Ker zmanjšate stroške
 7. Nikoli več problemov in stroškov z zaposlovanjem
 8. Ker vas redno obveščamo o novostih
 9. Ker pri našem delu uporabljamo moderne informacijske tehnologije
 10. Ker imamo za vas storitev primerno vaši dejavnosti ter obsegu poslovanja

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka:

+386 3 898 72 60

 

E-mail naslov:

 racunovodstvo@apoacc.eu