BONAL, računovodske storitve, Natalija Oprešnik s.p.

BONAL, računovodske storitve, Natalija Oprešnik s.p.

Kamniška graba 76, 2351 Kamnica; Titova cesta 63

2000

Maribor

041/903-736

www.storitve-bonal.com

Davčna št.SI94963070

DirektorOPREŠNIK NATALIJA

BONAL, računovodske storitve, Natalija Oprešnik s.p.

Kamniška graba 76, 2351 Kamnica; Titova cesta 63

2000

Maribor

041/903-736

www.storitve-bonal.com

Davčna št.SI94963070

DirektorOPREŠNIK NATALIJA

Oddaj Povpraševanje

 

V življenju boste imeli vse, če boste pomagali drugim, da dobijo to, kar si želijo.

(Hlilary H. Ziglar)

 

 

O nas

 

BONAL, računovodske storitve, Natalija Oprešnik s.p. smo zanesljiv in kakovosten računovodski servis, kjer je stranka vedno na prvem mestu.

Na voljo smo vam za kvalitetne in celovite poslovne rešitve in podporo podjetjem, zasebnikom, društvom, javnim zavodom ter ostalim pravnoorganizacijskim oblikam poslovanja.

 

KNJIGOVODSKE IN RAČUNOVODSKE STORITVE

 

Primarne storitve našega poslovnega servisa izhajajo iz področja računovodstva, ki je sestavni del poslovanja vsakega podjetja. Dobro računovodstvo je eden od pogojev za doseganje dobrih poslovnih rezultatov, zato si prizadevamo izvedbo kakovostnih storitev in uspeh naših poslovnih partnerjev. Za vas lahko opravimo vse računovodske storitve ali samo določen del.

 

Pri računovodskem delu uporabljamo naslednja preizkušena in zaupanja vredna orodja:

 

 • Minimax,
 • Perftech.Largo,
 • MIPS,
 • VASCO,
 • E- Računi.

 

 

FINANČNO IN POSLOVNO SVETOVANJE

 

Z dobrim nasvetom in vzajemnim sodelovanjem se dobre ideje še lažje in hitreje uresničijo. Poslovno in finančno svetovanje je posebno področje, prilagojeno individualnim potrebam, vrsti, načinu poslovanja podjetja. Zato je naš pristop sestavljen iz izvajanja pametnih poslovnih rešitev, ključnih poslovnih procesov in strateškega vodenja v praksi, prilagojenega samo za vas.

 

 

DAVČNO SVETOVANJE IN OPTIMIZACIJA

 

Davki v vseh svojih pojavnih oblikah igrajo pomembno vlogo pri poslovanju podjetja. In ker je davčna zakonodaja ogromen in nenehno spreminjajoč se del slovenske zakonodaje, vam lahko tukaj pomagamo s potrebnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami. Za poglobljena davčna svetovanja vam je na voljo tudi naš zunanji davčni svetovalec, strokovnjak iz področja davčne zakonodaje in svetovanja podjetjem.

 

 

KADROVSKO SVETOVANJE

 

Vaš najpomembnejši del poslovanja so zadovoljni zaposleni! In v kolikor si prizadevate dosegati pričakovane rezultate na področju ravnanja s človeškimi viri, je treba delovati v skladu s kadrovsko strategijo, ki se vam bo obrestovala tako materialno kakor tudi nematerialno. Stopite na pot k ustvarjanju uspešne delovne skupine sodelavcev in zdravega delovnega okolja z našo pomočjo.

 

 

PRAVNO SVETOVANJE

 

Nudimo vam strokovno pomoč in odgovore na vprašanja gospodarskega prava in delovnopravnega področja v sodelovanju z ugledno odvetniško pisarno. V pomoč smo vam lahko tudi v postopkih zbiranja in oddajanja javnih naročil in razpisov.

 

 

TRŽNO SVETOVANJE

 

Namen tržnega svetovanja je pomoč lastnikom in ostalim deležnikom do doseganja zastavljenih ciljev poslovanja podjetja. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri pripravi marketinškega načrta in izbiri ter izvedbi prave komunikacijske strategije za vašo dejavnost.

 

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

Sodelujemo predvsem z:

 

 • mikro, majhnimi, srednjimi privat podjetji (s.p.-ji, d.o.o.-ji),
 • društvi,
 • zasebni in javni zavodi,
 • sindikati,
 • odvetniki,
 • notarji,
 • zdravniki,
 • kmečkimi gospodinjstvi,

 

 

ZAKAJ IZBRATI NAS?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti?

 

Telefonska št.: 

041/903-736

E-mail naslov: 

natalijaopresnik@siol.net

 

Z veseljem vam bomo pomagali.