FIDATA, RAČUNOVODSTVO IN SVETOVANJE, D.O.O.

FIDATA, RAČUNOVODSTVO IN SVETOVANJE, D.O.O.

Ankaranska cesta

7b

6000

Koper - Capodistria

+386 59 052423

www.fidata.si

Davčna št.SI81776942

DirektorHALIK JURE

FIDATA, RAČUNOVODSTVO IN SVETOVANJE, D.O.O.

Ankaranska cesta

7b

6000

Koper - Capodistria

+386 59 052423

www.fidata.si

Davčna št.SI81776942

DirektorHALIK JURE

Oddaj Povpraševanje

 

 

FIDATA, RAČUNOVODSTVO IN SVETOVANJE, D.O.O.

 

 

 

O podjetju

 

Računovodski servis FIDATA je priznano družinsko podjetje z več kot 10 letno tradicijo. Naše izkušnje iz računovodstva in podjetništva pa se nabirajo že več desetletij.

Že od pričetka je naše glavno vodilo zadovoljstvo in uspešnost naših strank. Svoj način dela neprestano prilagajamo spreminjajočim se potrebam podjetnikov in stremimo k enostavnosti našega sodelovanja.

Zelo na kratko to pove naš slogan “Preprosta rešitev!”.

 

 

 

    

 

 

Storitve

 

V računovodskem servisu FIDATA na prvo mesto postavljamo vas. Pomagamo vam lahko predvsem z naslednjimi storitvami:

 

  • RAČUNOVODSTVO Osnova vsakega uspešnega podjetja je urejeno računovodstvo. Poskrbeli bomo, da bodo vaši dokumenti ustrezno poknjiženi in vsa obvezna poročila pravočasno oddana.
  • POROČILA – Ker je pomembno, da poznate uspešnost svojega poslovanja bomo za vas pripravljali periodična poročila, da boste sprejemali modre poslovne odločitve v prihodnje.
  • SVETOVANJE – Nihče ni uspešen sam. Ob sebi potrebujete strokovne svetovalce, ki vam s pravim nasvetom olajšajo odločitve. Svetovanje je pri nas vključeno v dogovorjeno ceno, saj le tako lahko občutite našo pravo vrednost.
  • ePISARNA – Vse več podjetij danes ne uporablja svojih poslovnih prostorov ali pa nima administrativnega kadra. Pri nas vam nudimo storitev ePisarne, ki vključuje registracijo sedeža na našem naslovu, sprejem in odprema pošte, itd.
  • eARHIV – V sklopu storitev ePisarne lahko vso svojo prejeto pošto in drugo dokumentacijo pregledujete in urejate v oblaku. Tako vam je celotna dokumentacija dostopna kadarkoli in kjerkoli. Do nje dostopate preko računalnika, tablice ali pametnega telefona. Dokumenti se lahko celo avtomatsko sinhronizirajo na vaš računalnik.
  • PRAVNE STORITVE – V sodelovanju z našo partnersko odvetniško pisarno lahko za vas urejamo tudi vse pravne zadeve. Od priprave pogodb, vlaganje izvršb in ugovor na le-te, do zahtevnejših odvetniških storitev.

 

Nudimo tudi možnost elektronskega poslovanja preko programa Minimax.

 


 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije. 

 

 

Zakaj izbrati FIDATA, RAČUNOVODSTVO IN SVETOVANJE, D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

Telefonska št.: 

+386 59 052423 

 

E-mail naslov: 

info@fidata.si