OTA-S, podjetje za računovodstvo in poslovno svetovanje, d.o.o.

OTA-S, podjetje za računovodstvo in poslovno svetovanje, d.o.o.

Brilejeva ulica

15

1000

LJUBLJANA

05 90 54 295

www.racunovodstvo-otas.si

Davčna št.SI47581999

DirektorBUKOVŠEK ROK, BUKOVŠEK BATIČ PETRA

OTA-S, podjetje za računovodstvo in poslovno svetovanje, d.o.o.

Brilejeva ulica

15

1000

LJUBLJANA

05 90 54 295

www.racunovodstvo-otas.si

Davčna št.SI47581999

DirektorBUKOVŠEK ROK, BUKOVŠEK BATIČ PETRA

Oddaj Povpraševanje

OTA-S, podjetje za računovodstvo in poslovno svetovanje, d.o.o.

“Uspeh pride k tistim, ki se začnejo zavedati uspeha!”

(Napoleon Hill)

 

 

 

O podjetju

 

Računovodski servis OTA-S d.o.o. si že od ustanovitve naprej prizadeva biti prepoznaven kot kakovosten, zaupanja vreden in učinkovit servis, kjer storitve presegajo zgolj klasično ponudbo. S sodelovanjem z nami si namreč poleg vodenja knjig in svetovanja zagotovite tudi partnerja, pri katerem ste dobrodošli, če potrebujete kakršne koli odgovore in informacije ter ki je za vas vedno pripravljen iti še korak dlje.

Z veliko podjetji, ki ostajajo naši partnerji že vrsto let, smo začeli sodelovati že ob ustanovitvi in tako smo imeli priložnost pomagati pri njihovem razvoju, rasti in preoblikovanju v stabilne in uspešne družbe, ki so se prepričale, kakšno spremembo lahko naredi dober računovodski servis.

 

Storitve

 

Vloga računovodskega servisa je še posebej v zadnjih letih presegla zgolj knjiženje prejetih papirjev in oddajanje obvezne dokumentacije državni upravi, saj je postal računovodja nepogrešljiva desna roka podjetnikov. Nastopa namreč v vlogi davčnega svetovalca pri vsakoletni davčni bilanci, postaja finančni svetovalec pri kontaktih z banko, predvideva poslovna gibanja v prihodnosti kot poslovni svetovalec ter vam z znanjem in poznavanjem razmer pomaga pri sprejemanju optimalnih poslovnih odločitev.

 

Fleksibilno računovodstvo

 

V podjetju OTA-S d.o.o. na prvo mesto vedno postavljamo potrebe strank ter naše storitve prilagodimo zahtevam posameznega podjetja. Sodelujemo tako z manjšimi kot večjimi podjetji, saj znamo vsakemu ustrezno prisluhniti ter ponuditi, kar potrebuje. Tako v celostno ponudbo integriramo različne storitve, kot so knjigovodstvo, računovodstvo, davčno svetovanje, poslovno in finančno svetovanje ter pomoč pri (re)organizaciji sistema dela v podjetju.

Svoje poslovne procese smo zasnovali tako, da vam lahko ponudimo kar najbolj konkurenčne cene in pogoje sodelovanja. Prvo leto nas zgolj preizkusite, že naslednje leto pa se boste z veseljem vrnili, saj bo pogled v poslovne knjige razkril, da se vam sodelovanje z nami resnično splača.

 

RAČUNOVODSKE STORITVE

 

V podjetju OTA-S vam zagotavljamo sledeče računovodske storitve:

 

 • storitve vodenja temeljnih poslovnih knjig (glavna knjiga, dnevnik glavne knjige)
 • storitve vodenja analitičnih evidenc kupcev in dobaviteljev (spremljanje terjatev in obveznosti, izpisi odprtih postavk)
 • storitve vodenja analitičnih evidenc osnovnih sredstev
 • obračun stroškov dela (plače in nadomestila, avtorski honorarji, izplačila po najemnih in podnajemnih pogodbah, obračuni nagrad vajencem, ipd …) ter oddaja vseh zakonsko predpisanih dokumentov
 • obračun obveznih dajatev državni upravi (davek na dodano vrednost, davek iz dobička, davek iz dejavnosti in druge dajatve)
 • poročanje za statistiko finančnih računov
 • izdelava računovodskih izkazov za poslovne in statistične namene
 • periodična poročila o uspešnosti poslovanja na željo stranke (mesečna, trimesečna ali polletna poslovna poročila)
 • vodenje blagovnega knjigovodstva
 • vodenje stroškovnega knjigovodstva
 • kontrola poslovanja ter sprotno opozarjanje na nepravilnosti
 • arhiviranje poslovne dokumentacije
 • kontaktiranje z davčnimi in upravnimi organi

 

Zahtevajte ponudbo po vaši meri!

 

 

 

DAVČNO SVETOVANJE

 

Davčne rešitve, ki vam zagotovijo prihranke


Davčno področje postaja vse bolj zapleteno, saj je potrebno poleg slovenskih zakonov in predpisov upoštevati tudi zakonodajo Evropske unije. Davčno svetovanje je tako ena izmed storitev, ki lahko podjetju prinese občutne spremembe in prihranke. Naši davčni strokovnjaki imajo tako znanje kot dolgoletne izkušnje, da vam lahko v vsakem trenutku ponudijo pomoč pri sprejemanju odločitev ter svetovanje na najvišjem nivoju.

Na podlagi veljavne zakonodaje glede na vašo specifično situacijo vedno poiščemo optimalne rešitve ter vam pripravimo zanesljiva davčna pojasnila, na podlagi katerih lahko poslovanje prilagodite v skladu z vsemi potrebnimi standardi. Dejstvo je, da je davek odhodek, ki ga je mogoče znižati z uporabo zakonitih metod in sredstev.

 

 

Zanesljive in zaupanja vredne davčne storitve

 

 • Zanesljive in zaupanja vredne davčne storitve
 • Preventivni davčni pregledi
 • Izdelava dokumentacije o transfernih cenah

 

Obrnite zakonodajo sebi v prid.

Zagotovite si dragocene nasvete naših strokovnjakov!

 

 

POSLOVNO IN FINANČNO SVETOVANJE

 

Z dragocenimi informacijami do modrih odločitev


Na trgu obstajajo produkti, ki omogočajo centralizirano in integrirano poslovno-finančno delovanje podjetja ter pripomorejo k lažjemu vodenju podjetja, vendar ne nadomeščajo strokovnosti in usposobljenosti pravega finančno-poslovnega svetovalca. Praviloma vsi ti programi zgolj obdelujejo podatke, medtem ko mora podjetnik sam opravljati analizo podatkov ter na podlagi tega sprejemati odločitve, kar mu vzame kar nekaj dragocenega časa in pogosto ne daje želenih rezultatov.

 

Analiza podatkov in strokovni nasveti

Naši strokovnjaki poskrbijo za analizo podatkov od prvega do zadnjega koraka ter vam tudi ustrezno svetujejo in vas sproti opozarjajo tako na različne pasti kot na priložnosti. Na podlagi vseh pridobljenih podatkov razvijemo poslovni načrt podjetja, ki vključuje tudi osnovne sestavine investicijskega elaborata in ga lahko predložite tudi banki v postopkih pridobitve bančnega posojila.

 

Spoznajte več…

 

 

ORGANIZACIJA SISTEMA DELA

 

Na uspešno poslovanje podjetja lahko vplivajo zunanji (recesija, stagnacija, novi konkurenti, upad kupne moči …) in notranji dejavniki (strategija podjetja, motivacijski faktorji, delovno okolje …).

Pri organizaciji poslovanja jih je potrebno upoštevati ter integrirati tako, da maksimalno izkoristite vse prednosti, morebitne slabosti in ovire pa upoštevate ter jih v pravem trenutku obrnete sebi v prid.

 

Do boljših rezultatov z eno samo odločitvijoZahtevajte uvodni sestanek!

 

 

ELEKTRONSKO RAČUNOVODSTVO

 

Elektronsko računovodstvo poleg hitrosti in večje dostopnosti prinaša tudi občutne finančne prihranke, vendar je zelo pomembno, da izberete preverjena orodja in programe. V sodelovanju z nami si zagotovite dostop do specializirane in profesionalne spletne aplikacije e-računodovodstvo, kjer si vam vse pomembne informacije dostopne že z enim klikom.

 

Glavne funkcionalnosti aplikacije e-računovodstvo:

 

 • pregled odprtih postavk kupcev in dobaviteljev,
 • hiter pregled uspešnosti poslovanja,
 • vnosi vseh faktur,
 • on-line dostop do vseh obračunov …

 

Aplikacija E-računovodstvo deluje preko interneta in je dostopna brez omejitev, 24 ur na dan. Sistem je varnostno zakodiran, zato so vse vsebine zaščitene in lahko do podatkov podjetja dostopajo le pooblaščene osebe.

 

 

MEDNARODNO

 

Prisotnost na mednarodnem trgu

 

Podjetje OTA-S d.o.o. je dejavno tudi na mednarodnem trgu, kjer pridobiva dragoceno znanje in išče nove priložnosti za nadgraditev poslovanja. Podjetje je prvo v Sloveniji, ki je uspešno postalo del mednarodnega združenja Santa Fe Associates International. Priznano združenje, kamor so včlanjena uspešna podjetja z vsega sveta, deluje na področju računovodstva, revizorstva in poslovnega svetovanja. Na ta način širimo svojo mrežo in ustvarjamo tudi nova partnerstva, ki so lahko v pomoč našim strankam, kadar želijo nastopiti na mednarodnih trgih.

Poleg tega OTA-S d.o.o. zastopa tudi podjetja iz EU, predvsem iz Italije, in iz tretjih držav, trenutno največ iz Srbije. Podjetjem poleg računovodskih storitev zagotavljamo tudi kakovostno pomoč pri razumevanju slovenskega poslovnega okolja, poskrbimo za uspešno dogovarjanje z državo, dobavitelji in bankami, razširjamo njihove poslovne mreže in podobno.

Zaradi kakovostnega dela in zaupanja vrednih storitev se na nas obrača vedno ve tujih partnerjev, ki prinašajo nove priložnosti tudi za medsebojno povezovanje vseh naših strank.

 

 

Zakaj izbrati OTA-S d.o.o.?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

Telefonska št.: 

05 90 54 295

 

E-mail naslov: 

rok.bukovsek@ota-s.si

 

 

Poslujte varno, uspešno in brezskrbno z Ota-S !