“” R FAKTURRA D.O.O., Ljubljana

"" R FAKTURRA D.O.O., Ljubljana

PE: TEHNOLOŠKI PARK

24

1000

LJUBLJANA

+386 1 620 1700

+386 41 652 556

www.faktura.si

Davčna št.SI25181068

DirektorRENATA UHAN

"" R FAKTURRA D.O.O., Ljubljana

PE: TEHNOLOŠKI PARK

24

1000

LJUBLJANA

+386 1 620 1700

+386 41 652 556

www.faktura.si

Davčna št.SI25181068

DirektorRENATA UHAN

Oddaj Povpraševanje

Ko ne iščete samo računovodjo, ampak izkušenega in strokovno usposobljenega partnerja!

O nas

 

Z opravljanjem dejavnosti smo pričeli leta 1992. V tem času smo pridobili veliko strokovnega znanja in izkušenj, katere želimo deliti z vami in vam pomagati na poti k uspehu.

Osnovno vodilo pri našem delu je strokovno, kakovostno in profesionalno opravljanje računovodskih, davčnih, kadrovskih in svetovalnih storitev. Zadovoljstvo strank je ključ do uspeha.

 

Zakaj izbrati nas?

 

 • smo dinamičen kolektiv, ki ga odlikuje prilagodljivost in odzivnost
 • oseben in celovit pristop pri poslovanju
 • rešitev vam nudimo v najkrajšem možnem času ob ohranjanju visoke kvalitete storitev
 • odlikuje nas strokovnost na področju davčne zakonodaje in predpisov s področja računovodstva
 • imamo praktične izkušnje pri svetovanju podjetjem v Sloveniji
 • naše znanje nenehno izpopolnjujemo in zasledujemo cilj ustvarjanja dodane vrednosti in našim strankam svetujemo le najboljše

 

Naše storitve

 

Med temelje vsakega uspešnega podjetja ali podjetnika spada tudi urejeno računovodstvo. To področje mora biti urejeno še pred pričetkom dejavnosti, saj se na podlagi aktualnih in uporabnih informacij lažje sprejema pomembne poslovne odločitve. Računovodstvo je dejavnost, ki se ukvarja z vrednostnim spremljanjem, proučevanjem in izražanjem poslovnih dogodkov ter njihovo analizo. Računovodstvo mora nuditi pomoč pri reševanju problemov, pri pripravi poslovnih načrtov in iskanju novih poslovnih priložnosti.

Računovodski servisi zaradi specializacije delovanja na računovodskem in finančnem področju in zaradi reševanja podobne problematike v večjem številu podjetij lahko nudimo partnerjem kakovostne računovodske storitve in to za nižjo ceno, kot če bi se računovodstvo samostojno izvajalo v podjetju. Poleg tega lažje sledimo spremembam zakonodaje in možnostim optimiziranja davčnih bremen pri poslovanju.

Ker nas ženeta predanost in strokovnost, si močno prizadevamo za vaše zaupanje in zadovoljstvo. Odlikujejo nas individualen pristop, strokovnost, prijaznost, izkušnje in nenehno delo na dobrem partnerskem odnosu. Strankam nudimo optimizacijo storitev knjigovodstva, računovodstva, kadrovskega, davčnega, poslovnega in finančnega svetovanja. Storitve pa opravljamo tako za samostojne podjetnike, kmete, društva, zavode, zdravnike in zobozdravnike, odvetnike in notarje, mikro in mala kot tudi srednja in velika podjetja. Storitve opravljamo v naših poslovnih prostorih, v poslovnih prostorih stranke, po dogovoru. Omogočamo tudi oddaljen dostop do baze podatkov stranke in oddaljeno delo – E – računovodstvo

 

 

RAČUNOVODSKE STORITVE

 

Z nami se lahko dogovorite za opravljanje vseh računovodskih storitev ali le določenega dela računovodstva. Za vas lahko med drugim opravljamo naslednje storitve:

 • Storitve vodenja temeljnih poslovnih knjig (glavna knjiga, dnevnik glavne knjige);
 • Storitve vodenja pomožnih poslovnih knjig;
 • Davčno knjigovodstvo;
 • Knjigovodstvo plač;
 • Stroškovno knjigovodstvo,
 • Projektno knjigovodstvo,
 • Knjigovodsko in računovodsko predračunavanje,
 • Računovodsko svetovanje pri obračunih potnih stroškov, bonitet, odpravnin, regresov, jubilejnih nagrad itd..
 • Računovodsko nadziranje in analiziranje;
 • Kontrola poslovanja ter sprotno opozarjanje na računovodske nepravilnosti;
 • Obveščanje in opozarjanje podjetij na spremenjeno zakonodajo in iz nje izhajajoče
 • obveznosti;Periodična računovodska poročila, statistika in storitve po želji podjetja;
 • Arhiviranje računovodske in poslovne dokumentacije;
 • Druge računovodske storitve in svetovalne storitve.

 

RAČUNOVODSKI SERVIS

 

DAVČNO SVETOVANJE

 

Naši strokovnjaki, davčni svetovalci, s celostnim pristopom poskrbijo, da so vaše davčne obveznosti popolnoma optimizirane in čim nižje. Aktivnosti svetovanja potekajo skozi vse leto in vključujejo načrtovanje in implementacijo strategije, ki reducira davčno izpostavljenost in izboljšuje donosnost podjetja.

Ker se davčna zakonodaja nenehno spreminja, vam bo v veliko pomoč, da so naši davčni strokovnjaki vedno na tekočem in vas tako lahko opozarjajo na novo nastale situacije. Ker nas odlikuje osebni pristop, se bomo poglobili v vaše poslovanje in spoznali vse vaše posebnosti. Na tej podlagi pa vam bomo nato znali tudi pravilno svetovati. Tudi pri morebitni davčni kontroli smo lahko prisotni pri celotnem postopku.

Naši davčni svetovalci vam lahko opravijo tudi preventivne davčne preglede, namenjene kontroli pravilnosti obračunavanja in plačevanja posameznih vrst davkov. Pregledi zajemajo pregled kritičnih področij, ki so po naših izkušnjah največkrat predmet inšpekcijskega postopka, preventivni pregled dokumentacije, ki se nanaša na pravilno izpolnjevanje davčnih obveznosti, izdelavo pisnega poročila o opravljenem pregledu, izdelavo predlogov za odpravo pomanjkljivosti in nepravilnosti, s katerimi lahko zmanjšate davčna tveganja v vašem podjetju, ustno obravnavo ugotovitev z vodilnimi delavci podjetja.
Davčni pregled je lahko celovit. Zajema pregled davka od dohodkov pravnih oseb, dohodnine, davka na dodano vrednost in drugih davkov ali prispevkov, ali delni, ki zajema le posamezna od naštetih področij. Kot nadgradnjo davčnega pregleda nato nudimo tudi svetovanje pri optimiranju davčne osnove ter optimiranje za lastnike in poslovodje.

 

računovodski servis

 

KADROVSKO SVETOVANJE

 

Optimalno ravnanje s človeškimi viri je lahko le plod strateškega in kontinuiranega delovanje na tem področju. Na uspehu kadrovskega področja pa sloni tudi uspeh podjetja in uresničevanje njegove vizije.

Zahtevno delo s kadri pa se dolgoročno zagotovo obrestuje. Predlagamo, da tudi vi stopite na pot starteškega upravljanja s čoveškimi viri skupaj z našo pomočjo. Pomagamo lahko na področju pravne ureditve, z urejanjem splošnih in internih aktov družbe in sistematizacijo delovnih mest, pri svetovanju in urejanju dokumentacije ob zaposlovanju, pri oblikovanju motivacijskih plačnih sistemov, pri izvedbi izobraževanj idr.

 

računovodski servis ljubljana

 

POSLOVNO SVETOVANJE

 

Z dobrim nasvetom in vodstvom se tudi dobre poslovne ideje lažje in hitreje uresničijo. Poleg storitev računovodstva, knjigovodstva, kadrovskega in davčnega svetovanja, tako v podjetju R Fakturra d.o.o. opravljamo tudi storitve poslovnega in finančnega svetovanja.

Poslovno in finančno svetovanje je zelo specifično področje, zato ga prilagajamo individualnim potrebam podjetij. Naša glavna naloga je opozoriti stranke na morebitna tveganja in s strokovnim svetovanjem optimizirati poslovanje podjetja.

Lahko se odločite za svetovanje pri posameznih ključnih projektih ali za dolgoročno svetovanje pri poslovanju vašega podjetja.

 

računovodski servis Renara Uhan

 

RAČUNOVODSKI NADZOR

 

Računovodski nadzor pride v poštev predvsem za srednja in velika podjetja, ki sicer imajo svoje lastno računovodstvo, vendar potrebujejo zunanji nadzor ali pomoč.

Tako v sodelovanju z vašim računovodskim oz. knjigovodskim oddelkom s kontrolo poskrbimo za pravilnosti in odpravljanje nepravilnosti pri računovodskih podatkih in knjigovodenju. Na podlagi kontroliranja organizacije lahko podamo tudi predloge za reorganizacijo računovodske funkcije naročnika. Poleg tega lahko poskrbimo za nastavitve in izboljšave vašega računovodskega sistema na osnovi vaših zamisli in poslovanja ter svetujemo na področju davkov in drugih poslovnih procesov.

Način dela prilagodimo vašim željam, lahko pa vključuje priklop na vaš računovodsko informacijski sistem preko oddaljenega dostopa in periodične obiske na sedežu vašega podjetja.

 

E-IZVRŠBE

 

Izvensodna izterjava večkrat ne doseže željenih rezultatov. V primerih, ko se dolžnik izogiba plačilu oz. dogovoru o poplačilu dolgov, imate kot zadnje izhodišče na voljo učinkovit sodni inštrument – e-izvršbo.

Za izvršbo potrebujete verodostojno listino, med katero spada tudi izdan račun, ki dokazuje vašo terjatev. Za ta način izterjave je značilna hitrost postopka, saj se sodišče ne ukvarja več z resničnostjo navedb upnika, ampak denar preprosto prenakaže. V primeru uspešnosti pridete do poplačila vaših dolgov že v mesecu dni. V nasprotnem primeru nudimo strokovno pravno podporo zunanjega sodelavca.

 

Za podjetja

 

Strankam nudimo optimizacijo storitev knjigovodstva, računovodstva, davčnega, kadrovskega, poslovnega in finančnega svetovanja, storitve pa opravljamo tako za samostojne podjetnike, kmete, društva, zavode, vrtce, zdravnike in zobozdravnike, odvetnike in notarje, mikro in mala kot tudi srednja in velika podjetja.

 

Izberite tip podjetja:

 

 

Izpolnite POVPRAŠEVANJE in z veseljem vam bomo poslali ponudbo!

 

 

Brezpapirno računovodstvo

Kaj je brezpapirno računovodstvo?

Brezpapirno računovodstvo je programska aplikacija, ki omogoča elektronsko arhiviranje dokumentov. Primerno je za uporabo vsem podjetnikom, ki želijo delovati fleksibilno in čim hitreje.

Brezpapirno računovodstvo omogoča, takojšen dostop do arhivskih dokumentov, brez potrebe po fizičnem iskanju in iskanju po fasciklih.

Zakaj brezpapirno računovodstvo?

 • vaši dokumenti ne zapuščajo podjetja, niti se nenadzorovano ne kopirajo,
 • ohranjate nadzor nad dokumenti
 • vsi dokumenti so na enem mestu – v vaši pisarni,
 • takojšen dostop, kadarkoli,
 • enostavno iskanje dokumentov,
 • elektronska izmenjava dokumentov tudi med drugimi podjetji,
 • nič več pošiljanja po pošti,
 • prihranek na času in potnih stroških,
 • dokumente skenirate sami in jih ne dostavljate v računovodski servis,
 • elektronsko arhiviranje poslovne dokumentacije.

 

 

Mnenja strank

 

 • “Sem zasebni športni delavec in bilo je res težko najti računovodstvo, kjer bi s prve roke vedeli vse o t.i. normirancih. Če imate podobne probleme, kot sem jih imel jaz, potem bo R FAKTURRA zagotovo pravi naslov, da vam olajša tovrstne skbi.”

Matej Bunderla – zasebni športni delavec

 

 • “Z računovodskim servisom R FAKTURRA že vrsto let zelo dobro sodelujemo. Priporočamo jih vsem, ki si želijo profesionalno storitev in odnos.”

Stane Jereb, direktor – Alpimex d.o.o

 

 • “S profesionalnim pristopom in strokovnostjo R-FAKTURRE smo zelo zadovoljni. Zadanega projekta nebi mogli izpeljati brez poslovnega svetovanja super ekipe.”

Aleš Horvat, direktor – Emporij d.o.o.

 

 • “Za uspešno poslovanje podjetja je med drugim pomembno tudi dobro računovodstvo. V MediSanusu smo se zato odločili, da ta del prepustimo računovodskemu servisu R Fakturra. Zelo smo zadovoljni s takojšnjo odzivnostjo, strokovnostjo in osebnim pristopom, ki je zelo pomemben za naše poslovanje. Z računovodskim servisom R Fakturra smo zelo zadovoljni, saj nam nudijo res kvalitetno računovodsko podporo, davčno in kadrovsko poslovno svetovanje ter ažurno obveščanje o spremembah zakonodaje. Računovodske skrbi prepustimo njim, zato se mi lahko 100% posvetimo svojemu delu. V njih smo našli zanesljivo računovodstvo, ki nam nudi vrhunske storitve. Za naše podjetje je takšna pomoč neprecenljiva! Računovodski servis R Fakturra z velikim veseljem priporočam tudi vam, ki še iščete zanesljiv računovodski servis!”

Medisanus d.o.o., Marija Meri Žlebnik

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

računovodski servis kontakt

 

Če želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti, nas kontaktirajte na:

Telefonski št.:

+386 1 620 1700

+386 41 652 556

 

E-mail naslov: 

info@faktura.si

 

Z veseljem vam bomo pomagali!