Računovodski servis MDS JOVANOVIĆ & JAVERNIK D.O.O.

Računovodski servis MDS JOVANOVIĆ & JAVERNIK D.O.O.

Vidavova ulica

12

2000

MARIBOR

02/331 41 25

041/715 938

02/332 89 36

www.mds-rac.si

Davčna št.SI90193865

DirektorJOVANOVIĆ JAVERNIK SABINA

Računovodski servis MDS JOVANOVIĆ & JAVERNIK D.O.O.

Vidavova ulica

12

2000

MARIBOR

02/331 41 25

041/715 938

02/332 89 36

www.mds-rac.si

Davčna št.SI90193865

DirektorJOVANOVIĆ JAVERNIK SABINA

Oddaj Povpraševanje

 

Računovodski servis MDS JOVANOVIĆ & JAVERNIK D.O.O. 

 

RAČUNOVODSKI SERVIS ZA “ZLATO” PRIHODNOST!

 

 

Pri nas ne poznamo nepričakovanih računov, ne delamo poračunov za nazaj, ki bi Vas spravljali v slabo voljo.

Mesečno ceno naših storitev določimo na začetku sodelovanja na podlagi danih podatkov in slednja ostane nespremenjena do novega dogovora. Ceno spremenimo samo ob pomembni spremembi v poslovanju z dogovorom in za naprej.

 

V primeru, da se odločite za naš računovodski servis. Vam nudimo:

 

BREZPLAČEN VNOS OTVORITVENIH STANJ:

 

 • Odprte postavke kupcev in dobaviteljev,
 • register osnovnih sredstev,
 • ter vzpostavitev stanja ob prevzemu.

 

TER ENO URO BREZPLAČNEGA SVETOVANJA!

 

Za povpraševanje nam lahko pošljete obrazec, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času izdelali ponudbo.

 

Ponudba za vas ni obvezujoča, zaupne podatke pa bomo uporabili izključno za izdelavo ponudbe.

 

 

slika

Prejeli priznanje za Naj računovodski servis 2011 – kategorija MALI!

 

 

 

O nas

 

Podjetje MDS JOVANOVIČ & JAVERNIK d.o.o. je družinsko podjetje, ki je na slovenskem trgu prisotno že več kot 20 let od leta 1998. Počasi, a vztrajno, smo si pridobili lep krog strank, s katerimi smo ustvarili medsebojno povezanost in trdnost.

Z znanjem in izkušnjami, ki smo jih pridobili skozi vsa ta leta, lahko omogočimo našim strankam, da izboljšajo poslovanje ter uporabijo prihranjeni čas za bolj koristne zadeve.

 

Vizija podjetja

 

Vizija podjetja je, da bi se nenehno nadgrajevalo, s tem pa postajalo vse uglednejše in uspešnejše na trgu ponudbe finančno-računovodskih storitev, ki jih odlikuje visoka kakovost. Vse večji mora postajati tudi poudarek na integraciji svetovalnih storitev, ki skupaj s klasičnimi računovodskimi storitvami tvorijo celovito podporo poslovanju podjetij, hkrati pa dvigujejo konkurenčnost samega računovodskega podjetja.

 

Poslanstvo in strategije podjetja

 

Poslanstvo podjetja je ažurno, odgovorno in kakovostno izvajanje finančno-računovodskih storitev ter ponudba celovitih poslovnih rešitev za odjemalce, pri čemer je vse večji poudarek na spoznavanju in razumevanju potreb ter zahtev odjemalcev, ki so zaradi soočanja z izzivi, ki jih ponuja moderna družba, vse zahtevnejši.

 

Vrednostni sistem podjetja

 

Poslovanje podjetja spremljajo partnerstvo, zaupanje in vrednote. Veliko truda je namenjenega gradnji dobrih medsebojnih odnosov, saj so le-ti temelj spoštljivega odnosa do vseh, s katerimi se podjetje srečuje v svojem poslovnem okolju. Zgolj na podlagi dobrih medsebojnih odnosov tako med zaposlenimi kot tudi med zaposlenimi in strankami je poslovno uspešnost mogoče združevati s temeljnim poslanstvom podjetja.

S svojo storitvijo se želimo kar najbolj približati željam in potrebam strank.

Kvalitetno in ažurno urejena dokumentacija vsakega poslovnega človeka je sinonim našega podjetja.

 

 

Poslovanje s tujino

 

Imamo veliko izkušenj z izdelavo mesečnih poročil za matična podjetja v tujini. Po njihovih navodilih sestavljamo obračune. Obvladamo aktivno nemščino ter pasivno angleščino.

 

Plačilni promet

 

Na podlagi dogovora s strankami izvajamo plačilni promet za domače partnerje, prav tako izvajamo plačilni promet za tujino. pri različnih Bankah (NKBM, NLB, SKB, PROBANKA, POŠTNA BANKA) Naša prednost je tudi priprava datotek za avtomatični uvoz plačilnih nalogov v bankanet pri strankah, ki s pripravo in vnosom podatkov nima nobenega dodatnega dela.

 

Izdelava poročil

 

Strankam svetujemo pri odpiranju podjetja ter jih usmerjamo pri začetnem zagonu podjetja, kjer naše stranke potrebujejo tudi največ informacij. Nudimo brezplačno svetovalno uro.

Na enostaven in zanimiv način predstavimo delovanje podjetij ter jim predstavimo razlike med s.p. in d.o.o. Stranke spremljamo pri poslovanju ter jim po zaključku tromesečja oz. po dogovoru predložimo rezultate poslovanja in jih pripravimo na zaključek poslovnega leta.

Sprotno Obveščamo tudi o novostih. Naša nova storitev obsega tudi svetovanje pri izterjavi neplačanih terjatev (iop, opomini, vložitev zahtevka za izvšbo…)

Davčno svetovanje

 

Med letom za stranke nudimo izdelavo poročil za potrebe najetja raznih posojil, leasingov ter tudi pregledov poslovanja. Najbolj pomemben pa je seveda končni izdelek računovodskega servisa to je izdelava zaključnih poročil – bilanc stanja, izkaza poslovnega izida ter vseh ostalih pripadajočih poročil. Pred izdelavo poročil pregledamo inventurno stanje, ter pripravimo zaključno poročilo.

 

 

računovodski servisi

 

 

Želite izvedeti več? 

 

 

 

Naše storitve

 

V sklopu naših storitev  Vam nudimo kompletno vodenje računovodstva in svetovanje ali pa samo posamezne storitve, ki jih od nas  zahtevate:

 

 • kontiranje in knjiženje verodostojnih računovodskih listin  za temeljne poslovne knjige,
 • spremljanje terjatev in obveznosti, IOP obrazci
 • pregled prometa preko transakcijskih računov ter možen voditi plačilni promet
 • vodenje knjige prihodkov in odhodkov,
 • fakturiranje,
 • obračun zamudnih obresti,
 • vodenje davčne knjige – obračuni DDV (mesečni, trimesečni, polletni)
 • obračun plač, regresov za letni dopust, avtorskih honorarjev, najemnin, pogodb o delu
 • izdelava glavne blagajne,
 • vodenje registra osnovnih sredstev in obračun amortizacije
 • sestavljanje poročila o plačah zaposlenih Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje (M4/M8),
 • sestavljanje letnih računovodskih izkazov, kot so: izkaz poslovnega izida, bilanca stanja, izkaz bilančnega dobička ali izgube,
 • izdelava davčne bilance,
 • obračun nadomestila plač za refundacijo boleznin, nege,
 • po potrebi urejanje kadrovskih zadev,
 • priprava dokumentacije za pridobitev kreditov,
 • kontaktiranje z davčnimi organi,
 • druge svetovalne storitve.

 

Z vsako stranko se individualno dogovorimo glede prevzema dokumentacij, bodisi jo dostavljate v našo pisarno ali pa jo prevzamemo sami na sedežu stranke.

 

 

Mnenja naših strank:

 

 • Koronarni klub Maribor že več kot sedem let koristi usluge računovodskega servisa. Z delom in svetovanjem našemu klubu smo zelo zadovoljni, saj dela opravljajo kvalitetno in v skladu z računovodskimi standardi. Nikoli jim ni težko priskočiti na pomoč, pa naj bo v obliki svetovanja ali kako drugače. Za vsa leta uspešnega sodelovanja smo jim iz srca hvaležni in jim želimo še veliko uspešnih let pri svojem delu.

Koronarni klub Maribor – 1.12.2014

 

 • Kot del večjega mednarodnega podjetja, so za nas računovodske storitve zelo pomembne. Računovodski servis MDS je skrb za naše računovodstvo prevzel leta 2009 in od takrat zelo uspešno sodelujemo. Nudi nam vso potrebno podporo iz računovodstva, davkov in administracije. Računovodske storitve opravljajo na visoki strokovni ravni, zelo pa nam je všeč tudi osebni pristop. Veseli nas, da kadar jih potrebujemo so nam vedno na razpolago. Tudi izven delovnega časa in ob vikendih. Priporočamo jim tudi ostalim.

Varinger d.o.o – 26.11.2014 (g. Andrej Sitar)

 

 • MDS računovodski servis je popolnoma spremenil naš način poslovanja, predvsem pa ga je pocenil, kar je za naše Društvo energetikov Maribor prednostnega pomena, saj moramo kakor vsa društva skrbno načrtovati načine pridobivanja in razporejanja denarnih sredstev v zadovoljstvo članov društva, zaradi katerih pravzaprav društvo obstoja.

Društvo energetikov Maribor – 26.11.2014 (g. Karol Pintarič)

 

 • Družba MDS Jovanovič Javernik d.o.o. že šesto leto za nas opravlja računovodske storitve. Smo zelo zadovoljnji s sodelovanjem. Pri svojem delu so zelo korektni, hitri in natančni ter prilagodljivi tudi glede njihovega delovnika.

CARAVANING Int., d.o.o – 14.08.2010 (ga. Irena Sedej)

 

 • Lani sem se odločil zamenjati računovodski servis. Zamenjava servisa je za mene predstavljala veliko breme. Na osnovi povpraševanja sem dobil številko od računovodstva MDS. Poklical sem na razgovor in se po krajšem premisleku odločil. Moram priznati, da sem z vodenjem računovodstva zelo zadovoljen, nudijo mi vso potrebno svetovanje, vedno odgovorijo na poslano vprašanje, prav tako so tudi vedno dobre volje in prijazni ko jih obiščem ter dostavim dokumentacijo za knjiženje. Priporočam jih tudi vsem, ki so v dilemi pri zamenjavi računovodskega servisa!

DAVIBO – Bogomir Zajc s.p. – 14.08.2010 (g. Bogomir Zajc)

 

 

Sodelujemo predvsem z:

 

 • Mikro, majhnimi privat podjetji (s.p., d.o.o.),
 • društvi,
 • zasebnimi zavodi,
 • sindikati,
 • odvetniki,
 • notarji,
 • zdravniki,

 

Nudimo možnost elektronskega poslovanja – program OpPIS (OPAL ŠKOFJA LOKA)! 

 

slika

 

 

Zakaj izbrati Računovodski servis MDS JOVANOVIĆ & JAVERNIK D.O.O.?

 

 

 

 

Kako do nas?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

 

Telefonski št.:

02/331 41 25

041/715 938

 

E-mail naslov:

mds@triera.net

 

Z veseljem vam bomo pomagali.