Računovodski servis MTM D.O.O., Kranj

Računovodski servis MTM D.O.O., Kranj

Pot za krajem

38

4000

KRANJ

04/280 76 10, 040/870-966

041/618 784 - g. Matjaž Krelj

www.mtm.si

Davčna št.SI83875263

DirektorKRELJ MATJAŽ, MAJA BOHINC

Računovodski servis MTM D.O.O., Kranj

Pot za krajem

38

4000

KRANJ

04/280 76 10, 040/870-966

041/618 784 - g. Matjaž Krelj

www.mtm.si

Davčna št.SI83875263

DirektorKRELJ MATJAŽ, MAJA BOHINC

Oddaj Povpraševanje

Računovodski servis MTM D.O.O., Kranj

Natančno, ažurno in skladno z zakonom.

 

 

O podjetju

 

Podjetje MTM Kranj d.o.o. spada med večje računovodske servise v Gorenjski regiji. Z dejavnostjo knjigovodskih in računovodskih storitev se podjetje ukvarja že od leta 1991. Takrat je bil eden prvih računovodskih servisov na Gorenjskem. Do danes, torej v več kot petindvajsetih letih uspešnega dela, si je podjetje pridobilo že ogromno izkušenj, saj je pri svojem delu moralo upoštevati Zakon o računovodstvu, prve Slovenske računovodske standarde, uveljavljene v letu 1994, Slovenske računovodske standarde, ki so začeli veljati v letu 2002, tiste, ki so stopili v veljavo v letu 2006 in še najnovejše uveljavljene v letu 2016.

Podjetje je dobro moralo poznati Zakon o prometnem davku, sedaj pa je pomemben predvsem Zakon o davku na dodano vrednost, Zakon o davku od dohodka pravnih oseb, Zakon o dohodnini, Zakon o davčnem postopku in ostali s poslovanjem povezani predpisi in navodila. Število poslovnih subjektov, za katere podjetje opravlja računovodske storitve presega številko 100, vsi ti pa se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi (proizvodnja, trgovina, različne storitve, neprofitna dejavnost,…).

Pri svojem delu se podjetje srečuje z različnimi zunanjimi sodelavci, kot so davčni svetovalci, revizorji, odvetniki, cenilci podjetij in seveda tudi davčni inšpektorji. Skratka krog pridobivanja informacij je zelo širok.

 

 

 

Naš računovodski servis izpolnjuje vse predpisane pogoje za vpis v katalog pri Zbornici računovodskih servisov, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije. Poleg tega imamo potrdilo, da dejavnost opravljamo v skladu z Standardom izvajalcev računovodskih storitev. Tudi sicer sta v podjetju znanje in strokovnost zelo pomembna dejavnika, zato temu v podjetju posvečamo veliko pozornosti.

V strukturi zaposlenih so sodelavci tako z srednjo, višjo in tudi visoko strokovno izobrazbo, vsi pa se stalno dodatno izobražujejo, odvisno od sprememb v zakonodaji, ki pa niso redke. Vsi zaposleni že vrsto let (nekateri tudi od vsega začetka) delajo v našem računovodskem servisu in si tako tudi z izkušnjami nabirajo potrebno znanje.

 

 

Rastite z nami.

 

slika

 

Vodenje poslovnih knjig

 

Kdo potrebuje vodenje poslovnih knjig?

 

Vodenje poslovnih knjig izvajamo za praktično vse vrste poslovnih subjektov. Največ je družb z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) in samostojnih podjetnikov. Med našimi strankami ne manjka niti društev in zasebnih zavodov, svoje storitve pa izvajamo tudi za tuja podjetja, ki morajo zaradi poslovanja na Slovenskem trgu pridobiti Slovensko ID številko za DDV.

Izvajamo celotno storitev do zaključne oddaje letnih poročil, lahko pa se dogovorimo tudi za le del storitve, npr. le obračun plač zaposlenih.

V večini storitve opravljamo v naši pisarni, ob tem, da vse več dokumentacije v elektronski obliki prenesemo od stranke. Uporabljamo informacijski sistem Vasco. Zagotovimo vam lahko elektronski arhiv vse dokumentacije, do katerega lahko, skupaj z vsemi podatki, tudi sami dostopate preko WEB Vasco aplikacije.

Možnosti je veliko, tako da se lahko prilagodimo vsaki stranki glede na njihove potrebe.

 

 

Svetovanje

 

Kakovostno svetovanje

 

S svetovanjem na računovodskem, davčnem in kadrovskem področju se ukvarjamo predvsem za stranke, ki so nam zaupale vodenje svojih poslovnih knjig.

Z dolgoletnim delom smo si pridobili veliko znanja, da nobena računovodska, davčna ali kadrovska težava ne ostane nerešena. V kolikor pa vseeno naletimo na težavo, ki ji nismo sami kos, imamo kar nekaj zunanjih svetovalcev z različnih področij.

Svetujemo vam lahko pri ustanovitvi podjetja ali s.p., pri davčni optimizaciji poslovanja, v postopkih zaposlitve in prekinitve delavcev, pri pripravi pogodb o zaposlitvi, pri sistemizaciji delovnih mest…

Obveščamo vas ob spremembah zakonodaje, pregledujemo vaše poslovanje in vas opozarjamo na napake.

 

 

Specializirani smo za:

 

 • Celovite računovodske storitve (od A do Ž).
 • Celovite knjigovodske storitve.
 • Davčno in individualno svetovanje za obstoječe stranke.
 • Kadrovsko svetovanje (prijave, odjave, pogodbe o zaposlitvi, delovna dovoljenja).
 • Individualno svetovanje.
 • Pomoč in svetovanje pri ustanovitvi, preoblikovanju, pripojitvi in razdelitvi podjetij.
 • Možnost prevzema dokumentacije na sedežu podjetja stranke.
 • Možnost izvajanja računovodstva na sedežu podjetja stranke.
 • Možnost elektronskega bančništva (vsi bančni programi).
 • Elektronsko poslovanje – uporaba programa VASCO.
 • Ostale visoko kvalitetne storitve s področja računovodstva, knjigovodstva ter davčnega svetovanja.

 

Sodelujemo predvsem z:

 

 • mikro, majhnimi privat podjetji (s.p., d.o.o.),
 • zasebnimi zavodi,
 • odvetniki,
 • notarji,
 • zdravniki,

 

Svoje storitve nudimo predvsem na področju regij 01, 04 in 05.

 

Kako do nas?

 

 

Zakaj izbrati Računovodski servis MTM D.O.O., Kranj?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

Telefonske št.:

04/280 76 10

040/870-966

041/618 784  (g. Matjaž Krelj)

E-mail naslov: 

matjaz.krelj@mtm.si

 Poskrbeli bomo, da bodo vaše poslovne knjige urejene.