UNIJA računovodska hiša d.d.

UNIJA računovodska hiša d.d.

Tržaška cesta

515

1351

BREZOVICA

01/360-20-00

01/360-20-40

http://www.unija.si/

Davčna št.SI 72593652

DirektorPIKOVNIK MIROSLAV

UNIJA računovodska hiša d.d.

Tržaška cesta

515

1351

BREZOVICA

01/360-20-00

01/360-20-40

http://www.unija.si/

Davčna št.SI 72593652

DirektorPIKOVNIK MIROSLAV

Oddaj Povpraševanje

UNIJA računovodska hiša d.d. – Partner št. 1 ko potrebujete zanesljiv in strokoven računovodski servis, preverite!

 

 

Strokovnost. Zanesljivost. Nižji stroški.

 

Z namenom doseganja najvišjih standardov opravljenih storitev, ki temeljijo na visokih strokovnih sposobnostih, smo pred skorajda desetletjem pričeli z združevanjem samostojnih računovodskih servisov tako v Sloveniji, kot v drugih državah bivše Jugoslavije.

S stalnim vlaganjem v strokovno izobraževanje vseh zaposlenih in z razvojem naprednih načinov poslovanja je doseganje najvišjih standardov danes za nas nekaj samoumevnega, znanje pa ena izmed temeljnih vrednot UNIJE.

Naši naročniki so gospodarske družbe vseh velikosti, samostojni podjetniki, zavodi, društva in druge neprofitne organizacije z zelo različnimi dejavnostmi in vendar z zelo podobnimi potrebami. Vsi potrebujejo zaupanja vrednega partnerja, ki spremlja in usmerja njihovo poslovanje, da je to skladno z zakonodajo in hkrati ekonomično. Z vlaganjem v razvoj naprednih tehnoloških rešitev postavljamo nove mejnike v računovodski dejavnosti, vse s ciljem racionalizacije operativnega poslovanja naših naročnikov.

Da lahko naročnikom nudimo vsestransko podporo pri poslovanju, torej več kot le zadovoljevanje zakonskim potrebam, pa je potrebno obojestransko zaupanje. Certifikati, nagrade in naziv najboljšega računovodskega servisa v Sloveniji, pridobljeni s strani strokovnih komisij že vrsto let zapored pomenijo potrditev, da smo na pravi poti. Dolgoročna gospodarska rast naših naročnikov ter osebna rast in družbeno odgovorno ravnanje vseh nas, je naše poslanstvo.

Miran Pikovnik, predsednik uprave

 

 

Vizija in poslanstvo

 

Vizija

 

  • S timom vrhunskih strokovnjakov opravljati storitve s področja računovodstva, obračuna plač in davčnega svetovanja ter razširiti nabor storitev za zagotavljanje celovite podpore strank.
  • Timu sodelavcev zagotavljati delovno okolje, ki spodbuja osebno rast, nudi varnost, zadovoljstvo, ravnotežje med delom in zasebnih življenjem. Tako postaja najbolj zaželeni delodajalec na področju računovodstva doma in v tujini.
  • Z razvojem informacijske podpore in modelom poslovne odličnosti doseči optimizacijo poslovnih procesov, ki bodo ustrezali zahtevam certifikatov ISO 9001, ISO 27001 in ISO 37500.
  • Do leta 2018 biti prisotni na vsaj 10 trgih v Srednji Evropi in z razvejenim sistemom franšiznih enot postati vodilna računovodska hiša v Sloveniji in najbolj zaželena računovodska hiša odličnih strank.

 

 

Poslanstvo

 

  • Opravljati visoko kakovostne storitve, ki pripomorejo k uspešnem poslovanju, rasti in razvoju naših partnerjev.
  • Vzpodbujati zaposlene k pridobivanju novih znanj, nuditi optimalne delovne pogoje za ustvarjanje dobrega delovnega vzdušja in omogočiti kakovostno življenje vsem zaposlenim.
  • Podjetju zagotoviti ugled in dolgoročni uspeh.

 

 

Računovodstvo

 

Računovodska funkcija združuje vrsto informacijskih dejavnosti v organizaciji, ki zbirajo, urejajo, obdelujejo, prikazujejo in arhivirajo podatke ter prikazujejo in arhivirajo informacije o preteklih in prihodnjih pojavih po posebnih metodah – računovodskih načelih in računovodskih standardih. Računovodstvo je usmerjeno predvsem v računovodsko informiranje in poročanje.

 

 

 

Davčno svetovanje

 

 

 

Plače

 

Osnove za obračun plač in drugih izplačil fizičnim osebam so v veliki meri povezane z delovno in civilno pravno in zakonodajo. To je področje, ki je za večino računovodij povsem novo, neznano. V Uniji imamo zato obračun plač in drugih izplačil fizičnim osebam ločen od ostalih računovodskih in davčnih opravil. Našim strankam znamo svetovati tudi na področju delovnih razmerjih, včasih s pomočjo zunanjih odvetnikov, če je to potrebno.

 

 

 

Unijina mobilna aplikacija Unija App: Da boste vedeli, pri čem ste!

 

 

Unija app omogoča vodstvu pregled nad stanjem in poslovanjem podjetja.

Kot vodja lahko spremljate odprte obveznosti in terjatve do poslovnih partnerjev, preko posebnih poročil pa spremljate tudi uspešnost poslovanja in črpate informacije za vaše prihodnje odločanje.

Poleg tega pa Unija app vsem vašim zaposlenim omogoča pregled njihovih plačilnih list, dostop do internih pravilnikov in Aktov, povezanih z zaposlenimi, vpogled na oglasno desko podjetja in direktno komunikacijo s kadrovskim in finančnim oddelkom v Uniji.

 

 

Franšiža Unija

Postanite del uspešne zgodbe tudi vi!

 

 

Oglejte si naše reference in mnenja naših zadovoljnih strank!

 

 

Stopite v stik z nami!

 

 

Če želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali!