VIZI, računovodske in druge poslovne storitve, d.o.o.

VIZI, računovodske in druge poslovne storitve, d.o.o.

Dunajska cesta

156

1000

Ljubljana

040 588 528 (ga. Mira Moravec)

059/050-411

www.vizi-rs.si

Davčna št.SI21982716

DirektorMIRA MORAVEC

VIZI, računovodske in druge poslovne storitve, d.o.o.

Dunajska cesta

156

1000

Ljubljana

040 588 528 (ga. Mira Moravec)

059/050-411

www.vizi-rs.si

Davčna št.SI21982716

DirektorMIRA MORAVEC

Oddaj Povpraševanje

 

O NAS

 

V podjetju VIZI, računovodske in druge poslovne storitve, d.o.o. svojim strankam nudimo le najboljše.

Osebni pristop nam pomeni veliko, zato naše naročnike poznamo po imenu in obrazu. Poznamo panoge v katerih delujejo in storitve s katerimi se ukvarjajo. Osebni pristop nam omogoča, da uživamo visoko stopnjo zaupanja. Zato nudimo storitve in nasvete po meri in potrebah naših naročnikov.

 

 

RAČUNOVODSTVO ZA D.O.O.

 

MIKRO IN MALA PODJETJA

 

Vsak uspešen podjetnik je na vsaj na začetku svoje poslovne poti za vse sam. Delo vsakega podjetnika je obsežno in naporno a hkrati razgibano in zanimivo.

Še posebej pred ali takoj po ustanovitvi podjetja je dobro, da si nabere dovolj informacij in zagotovi ustrezno podporo pri opravljanju finančno – računovodskih opravil.

Ker vam nudimo tudi podporo pri opravljanju administrativnih storitev, vam ne bo potrebno opravljati funkcije tajnice, kadrovnika,.. in na koncu šele managerske funkcije.

SREDNJA IN VELIKA PODJETJA

 

Ste podjetje, ki je fokusirano na razvoj in rast, gradite uspešne in učinkovite razvojne strategije ter od računovodstva pričakujete sprotno spremljanje in analiziranje vašega poslovanja?

Z našo storitvijo dobite rešitve in orodja za lažje in bolj učinkovito rast in vodenje podjetja. Naše poslanstvo je, da s storitvami, ki jih izvajamo za uspešna podjetja, želimo  skrbeti za kvalitetno, korektno in učinkovito opravljeno delo , ki temelji na: 

 • Osebnem pristopu
 • Strokovnosti in poglobljenosti
 • Zaupnosti do pridobljenih informacij in podatkov
 • Hitri odzivnosti in dostopnosti

 

RAČUNOVODSTVO ZA S.P.

 

KLASIČNI S.P.

 

Ste uspešen podjetnik z večletno tradicijo in izkušnjami v svojem poslu? Imate utečeno in enostavno poslovanje, skrbno pripravljate poslovno dokumentacijo, sami skrbite za nadzor nad tekočim poslovanjem in želite, da vam računovodstvo poknjiži poslovne dogodke preteklega davčnega obdobja ter izpolni vse zakonske zahteve?

NORMIRANI S.P.

 

Kot uspešen podjetnik je pomembno, da zmorete opravljati več različnih aktivnosti. Zato je še kako pomembno da znate dobro upravljati s časom, slediti spremembam v zakonodaji in marketingu. Le tako lahko svoje poslovanje ohranjate v dobri kondiciji. Če želite osvojiti upravljanje s časom, dovolite, da vam poknjižimo poslovne dogodke preteklega davčnega obdobja ter izpolnimo vse zakonske zahteve.

Hkrati nudimo tistim, ki imajo skozi leto zelo malo računov in ocenjujejo, da podpore računovodje med letom ne potrebujejo, le izdelavo davčnega obračuna ob koncu leta.

 

 

RAČUNOVODSTVO ZA ZAVODE IN DRUŠTVA

 

Društva in zavodi so neprofitne organizacije, za katere veljajo posebni računovodski standardi.

Društva, ki poleg neprofitne opravljajo tudi pridobitno dejavnost, pa morajo podatke o finančnem in materialnem poslovanju iz te dejavnosti voditi in izkazovati ločeno. To v praksi pomeni dvojno vodenje. Z ločenim vodenjem pridobitne dejavnosti se davčni upravi dokazuje, da iz naslova pridobitne dejavnosti društva ne ustvarjate dobička, oziroma če ga, je ta del obdavčen.

Na vašo željo lahko opravljamo vse storitve ali le posamezno storitev, kot so npr. izračun plače, izdelava zaključnega računa itd. Z nenehnim izobraževanjem in spremljanjem aktualnih sprememb s področja računovodstva in davkov v oziru na društva, vas ažurno obveščamo o spremembah in skrbimo za optimalno poslovanje vašega društva ali zavoda.

 

RAČUNOVODSTVO ZA START-UP PODJETJA

 

Ker se dobro spoznate na svoje produkte, potrebujete koristne nasvete o tem, kako svoj posel finančno obvladati in okrepiti.  Pri tem vam pomagamo mi, saj znamo preprosto razložiti kompleksne računovodsko-finančne zadeve in vam podamo pomembne nasvete za uspešno poslovanje.


Razmišljate o poslovni poti in ustanovitvi podjetja?


Če imate dobro idejo in jo želite realizirati, ne veste pa kako začeti, smo tu, da vam pomagamo pri začetnih podjetniških vprašanjih in opravilih:

Ključnega pomena za dosego zastavljenega cilja je redno spremljanje poslovanja.

 • svetujemo vam pri odločitvi pravnoorganizacijske oblike podjetja (d.o.o., s.p.,…),
 • svetujemo vam glede obdavčitve podjetja, glede prispevkov podjetnikov in ostalih honorarjev (plače, pogodba o poslovodenju,…),
 • spremljamo vas pri ustanovitvi podjetja na VEM točki in vam pomagamo izpolniti vse zapletene obrazce, pomagamo vam pri izboru dejavnosti po Standardni Klasifikaciji Dejavnosti (SKD),
 • izdelamo vam predviden davčni obračun,
 • pomagamo vam pri izbiri banke in odprtju poslovnega računa.

 

Želite izvedeti več?

 

 

OBRAČUN PLAČ

 

OBRAČUN PLAČ ZA SREDNJA IN VEČJA PODJETJA, KI IMAJO SVOJE NOTRANJE RAČUNOVODSTVO

 

Zaupajte nam obračun plač in s tem pridobite:

 

 • varnost in zaupnost podatkov
 • najvišjo strokovnost in kvaliteto
 • nižje stroške

 

 

OSTALE STORITVE

 

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.: 

040 588 528 (ga. Mira Moravec)

059/050-411

 

E-mail naslov: 

info@vizi-rs.si