SERAFIN, finance in računovodstvo, d.o.o.

SERAFIN, finance in računovodstvo, d.o.o.

ARCLIN

38A

3211

ŠKOFJA VAS

03/781-22-88

http://www.serafin.si/

Davčna št.SI60741007

DirektorJANEZ HOSTNIK

SERAFIN, finance in računovodstvo, d.o.o.

ARCLIN

38A

3211

ŠKOFJA VAS

03/781-22-88

http://www.serafin.si/

Davčna št.SI60741007

DirektorJANEZ HOSTNIK

Oddaj Povpraševanje

 

SERAFIN, finance in računovodstvo, d.o.o.

Iščete računovodstvo povsem prilagojeno vašemu podjetju?

 

 

 

O podjetju

 

Računovodski servis Serafin d.o.o. iz Arclina pri Vojniku je začel z delom leta 1991, kmalu po tistem, ko je bilo mogoče ustanavljati zasebna podjetja. Že v prvem letu poslovanja je imelo računovodstvo Serafin pet strank, vsa mala podjetij, od katerih sta dve še vedno aktivni stranki podjetja. Obseg poslovanja in število strank se je vseskozi povečevalo. Ob deseti obletnici podjetja jih je bilo že dvajset, dandanes pa jih ima računovodstvo Serafin že več kot trideset, predvsem iz širšega celjskega območja.

V tem času smo si pridobili veliko izkušenj iz naslednjih področij: računovodstvo, poslovno svetovanje in davčno svetovanje. Pomembne izkušnje pa imamo tudi na področju pripravljanja vseh vrst poročil za potrebe AJPES-a, statistike in davčnih organov.

Naše poslanstvo je nudenje kvalitetnih računovodskih storitev malim podjetjem, samostojnim podjetnikom in društvom, za katere zaradi svoje velikosti ni smiselno da sami organizirajo lastno računovodsko službo. Svojim strankam bomo nudili vsakovrstno pomoč in svetovanje pri odpravljanju ovir ki jih srečujejo na svoji poslovni poti, predvsem tistih iz področij organizacije poslovanja in organizacije računovodstva, tako da bodo imeli vedno na voljo kvalitetne računovodske informacije kot dodaten element pri sprejemanju poslovnih odločitev.

 

 

Storitve

 

Osnovna dejavnost računovodskega servisa Serafin je vodenje računovodstva za: mala podjetja, samostojne podjetnike in društva, ki jih bomo v nadaljevanju imenovali s skupnim imenom stranka.

Računovodstvo je najprej knjiženje vseh poslovnih dogodkov stranke – to je knjiženje prejetih in izdanih računov, bančnih in blagajniških transakcij ter ostalih obračunov kot so obračuni plač, obračuni amortizacije osnovnih sredstev in obračunov proizvodnje, kadar se stranke ukvarjajo s proizvodno dejavnostjo. Pri tem se hkrati vodijo analitične evidence (saldakonti) terjatev do kupcev in obveznosti do dobaviteljev, tako domačih kot tujih.

Drugi del računovodskih storitev je pripravljanje vseh potrebnih računovodskih izkazov na osnovi predhodno poknjiženih poslovnih dogodkov, predvsem konec poslovnega obdobja. Računovodski izkazi v tem primeru predstavljajo bilanco stanja in izkaz uspeha stranke za poslovno obdobje, v obliki kot jih je potrebno pripraviti za potrebe javne objave pri AJPES.

Pomemben del storitev je priprava napovedi davka od dejavnosti pravnih oseb oziroma davčne napovedi, skupaj z vsemi zahtevanimi prilogami.

Ostala poročila se nanašajo na poročila za potrebe poročanja Zavodu Republike Slovenije za statistiko in na medletna poročila za potrebe kreditodajalcev ter leasingodajalcev.

Vsa poročila za potrebe poročanja AJPES in Davčnega urada se v imenu stranke oddajajo elektronsko tako da se kar najbolj olajša poslovanje stranke.

Če povzamemo: vodenje računovodstva stranke obsega knjiženje vseh poslovnih dogodkov stranke, priprava vseh potrebnih računovodskih izkazov in poročil stranke in njihovo elektronsko oddajanje, kadarkoli je to mogoče. Seveda pa se pripravljajo tudi vsa potrebna poročila za potrebe vodenja poslovanja stranke, kot so izpisi odprtih postavk terjatev do kupcev in obveznosti do dobaviteljev in vsakomesečni izkaz uspeha ter bilanca stanja stranke.

Vse naštete storitve opravljamo ažurno in natančno, kajti v sodobnem svetu ni dovolj da so informacije natančne, ampak morajo biti predvsem pravočasne, da se lahko poslovni subjekti ustrezno odzovejo nanje.

 

 

Kaj vam še nudimo?

 

 • Pomoč pri ustanovitvi, pripojitvi, razdelitvi in preoblikovanju podjetij.
 • Celovite knjigovodske storitve.
 • Davčno in individualno svetovanje za obstoječe stranke.
 • Kadrovsko svetovanje (prijave, odjave, pogodbe, delovna dovoljenja).
 • Poslovno svetovanje.
 • Izvajanje računovodstva na sedežu podjetja stranke.
 • Prevzem dokumentacije na sedežu podjetja stranke.
 • Elektronsko poslovanje (program VASCO).
 • Elektronsko bančništvo (plačevanje in izdajanje računov).
 • Ostala visoko kvalitetna dela s področja računovodstva, knjigovodstva ter davčnega svetovanja.

 

 

Sodelujemo predvsem z:

 

 • Mikro, majhnimi privat podjetji,
 • društvi,
 • sindikati,
 • odvetniki,
 • notarji,
 • zdravniki,

 

 

Svoje storitve nudimo na področju regije 03.

 

ZAKAJ IZBRATI NAS?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 Želite izvedeti več podrobnosti o sodelovanju z nami?

Telefonska št:

03/781-22-88

 

E-mail naslov:

janez.hostnik@serafin.si

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.