VITAGO d.o.o.

VITAGO d.o.o.

Cesta Borisa Kidriča

3

1410

ZAGORJE OB SAVI

03/ 566 86 34

www.vitago.si

Davčna št.SI68276311

DirektorKLANČIŠAR GORAZD

VITAGO d.o.o.

Cesta Borisa Kidriča

3

1410

ZAGORJE OB SAVI

03/ 566 86 34

www.vitago.si

Davčna št.SI68276311

DirektorKLANČIŠAR GORAZD

Oddaj Povpraševanje

 

VITAGO d.o.o.

Ustvarjamo dobra podjetja!

 


 

O podjetju

 

KDO SMO?

 

Smo tesen kolektiv in ekipa izkušenih strokovnjakov s področja računovodstva, davčnega, finančnega in poslovnega svetovanja ter managementa. Nahajamo se v Zagorju, v Zasavski dolini. Z dolgoletnimi izkušnjami v dejavnosti, smo se specializirali za izvajanje storitev računovodstva in davčnega svetovanja. Naše rešitve obsegajo izvajanje vseh storitev za uspešno in zakonsko pravilno poslovanje.

 

KAJ SMO?

 

Smo sodoben računovodski servis in v regiji uveljavljeno podjetje, ki svojim partnerjem nudi celovite računovodske in ostale poslovne rešitve. Osredotočeni smo na opravljanje računovodskih storitev. Z zagotavljanjem najvišje ravni kakovosti, omogočamo ažurno spremljanje dejavnosti naših naročnikov, da se sami lahko v največji meri posvetijo opravljanju svoje dejavnosti.

 

 

 

KAKO DELUJEMO?

 

Dejavnost računovodstva in davčnega ter poslovnega svetovanja gradimo na 20 letni tradiciji in izkušnjah. Glavna prednost podjetja smo njegovi zaposleni, ki stalno dopolnjujemo svoje znanje s formalnim, kakor tudi neformalnim izobraževanjem, ter tako pridobljeno znanje prenašamo na naše odjemalce.Velik poudarek dajemo na pristni odnos z odjemalci, saj je naš cilj graditi dolgoročne partnerske odnose. Dobre poslovne odnose vzdržujemo tudi z vsemi pristojnimi inštitucijami in raznimi poslovnimi bankami. Za vse storitve prevzemamo polno odgovornost, da so opravljene strokovno in rokovno skladno z veljavno zakonodajo in predpisi.

 

KAJ PREDSTAVLJAMO?

 

Vitago je življenje. Naše delovanje je usmerjeno v zadovoljstvo ljudi, ki prihajajo v stik z nami. Z znanjem in timskim delom, kakovostjo in poosebljenim odnosom, iskreno prijaznostjo ter ponudbo, prilagojeno strankam, povečujemo kakovost, učinkovitost in preglednost vaših poslovnih procesov, ter vas spremljamo na poti k poslovni odličnosti. Z dejanji smo trdno v sedanjosti, z mislimi in načrti pa krepko v prihodnosti.

 

KAJ NAČRTUJEMO?

 

Želimo ostati ugleden, strokoven in prijazen računovodski inženiring. Na vseh ravneh delovanja sledimo visoko postavljenim standardom in z vlaganji zagotavljamo razvoj, stabilno rast in konkurenčnost družbe. Naša vizija je postati konkurenčno podjetje na področju izvajanja kvalitetnih računovodskih storitev v regiji, ki posluje na temelju dolgoročnega zadovoljstva odjemalcev in zaposlenih.

 

 

Naše storitve

 

Kot odgovoren partner lahko našim odjemalcem ponudimo celovit računovodski servis in učinkovite poslovne storitve, ki zagotavljajo:

 

 • urejeno računovodstvo,
 • pravočasno oddajanje računovodskih poročil,
 • prijazno in strokovno usposobljeno osebje računovodstva,
 • zastopanje pred davčnimi in drugimi državnimi organi in institucijami,
 • varovanje vaših poslovnih skrivnosti,
 • davčno svetovanje,
 • finančno svetovanje,
 • računovodsko svetovanje,
 • računovodsko in davčno informiranje,
 • pravno svetovanje v sodelovanju z zunanjimi partnerji,
 • izdelavo računovodskih, finančnih in poslovnih planov in analiz,
 • ažurno spremljanje računovodske in davčne zakonodaje,
 • preglednost naših storitev,
 • možnost elektronskega prenosa podatkov iz vašega podjetja računovodstvo,
 • tržno primerljive in konkurenčne cene naših storitev računovodskega servisa…

 

 

Naše zaveze kot sodoben računovodski servis


Računovodski servis je naša glavna usmeritev, zato vam lahko z našimi rešitvami sodobnega računovodskega servisa ponudimo:

 

 • višjo produktivnost in nižje stroške računovodstva,
 • boljšo kvaliteto opravljene storitve, ki se prenaša v vaše poslovanje,
 • znižanje vaših davčnih tveganj in s tem povezanih stroškov…

 

Računovodski servis je naša primarna dejavnost, ki jo gradimo na 25 letnih računovodskih izkušnjah. Zatrdimo lahko da bodo naše storitve opravljene strokovno in rokovno skladno z zakonodajo in slovenskimi računovodskimi standardi.

 

 

 

 

Računovodstvo na daljavo (oddaljeno računovodstvo)

 

 

 

KAKO DELUJE RAČUNOVODSTVO NA DALJAVO?

 

V našem podjetju sledimo novim trendom v poslovanju. V ta namen smo razvili storitve računovodstva na daljavo. Za storitve oddaljenega računovodstva uporabljamo spletno programsko aplikacijo za vodenje računovodstva miniMAX (več o samih prednostih si lahko preberete na www.minimax.si), s katero lahko podjetnik v vsakem trenutku pregleda tekoče računovodske podatke, spremlja saldakonte kupcev in dobaviteljev, izpisuje račune, dobavnice, potne naloge, vodi zalogo blaga, materiala, izdelkov in polizdelkov, pregleduje bilanco stanja in poslovnega izida,…

Pri računovodstvu na daljavo lahko podjetniki določene vnose opravijo sami, ali pa celotno vnašanje prepustijo nam, odvisno od same velikosti podjetja in računovodskega predznanja podjetnika. Skratka, programska oprema omogoča da oboji delamo na istih podatkih, kar predstavlja pomembno prednost.
Dokumentacija se, glede na razdaljo, ali pošilja, ali pa jo prevzamemo mi. Razčiščevanje poslovnih dogodkov in svetovanje poteka večinoma po telefonu ali e-pošti, odvisno od obsežnosti problema in zasedenosti podjetnika.

V našem podjetju se tako obdelajo vsi podatki in oblikujejo knjižbe, ter pripadajoči obrazci za pošiljanje na ustrezne inštitucije, na kar v roku stranke tudi obveščamo. Na podlagi pooblastil obrazce tudi elektronsko oddamo.

Na podlagi pooblastila in izbire banke, za naše odjemalce opravljamo tudi plačilni promet po njihovih navodilih in prioritetni listi. Obveščanje poteka po izbranih poteh (telefon, faks, sms, e-mail).

 

 

 

Naši produkti

 

Kaj so računovodski produkti?

 

Za lažjo orientacijo smo naše storitve strnili v produkte, ki predstavljajo skupek storitev za zagotavljanje najvišje kakovosti servisiranja naših klientov in njihovo razbremenitev na področju administracije, računovodstva in svetovanja. Storitve so plod lastnega znanja in vlaganj v razvoj, zato lahko trdimo da bodo opravljene strokovno in ažurno.

 

 

 

Svetovanje

 

Računovodstvo in svetovanje

Dejavnost računovodstva je neposredno povezana z računovodskim, davčnim in finančno poslovnim svetovanjem. Vemo, da je čas je v poslovnem svetu eden izmed bistvenih dejavnikov uspešnega poslovanja. Kot pravi pregovor ”čas je denar”, je čas dragocena dobrina, ki jo moramo kar najbolje izkoristiti. Ker porabljen čas v poslovnem svetu veliko stane, si moramo prizadevati, da se obnašamo racionalno, torej tako, da za opravljanje svojih nalog porabimo čim manj časa in pridobimo čim več koristnih informacij.

 

Naloge računovodskega servisa

Danes so naloge računovodskega servisa veliko širše kot le knjiženje poslovnih dogodkov. Poslanstvo sodobnih računovodskih servisov je v današnjem času predvsem pomembna podpora poslovnemu odločanju podjetnika. Podjetja za računovodstvo in računovodski servisi so hkrati vir informacij in varnostni člen med njim in državo. S pravilnimi in ažurnimi informacijami dajejo svojim klientom pomembne prednosti.

 

 

 

Rešitve

 

Rešitve v računovodstvu

 

Računovodske rešitve so sklopi storitev s področja računovodstva, posebej prilagojene določenim oblikam poslovanja in so namenjene predvsem olajšanju poslovanja.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

Svet podjetništva

 

Podjetništvo – proces ustvarjanja nečesa novega in prevzemanja tveganj in nagrad.

Se v času negotovosti, recesije, inflacije, ekonomske negotovosti in visokih obrestnih mer podajate na samostojno podjetniško pot?

Odločitev pustiti kariero ali spremeniti življenski slog ni preprosta. Veliko energije je potrebno za spremembo ter uresničitev nečesa novega. Najpomembnejša nagrada, ki je posledica novo začrtane poti pa je neodvisnost, ki ji sledi osebno zadovoljstvo. Za človeka, ki je postavil svoje podjetje, je ta izkušnja polna navdušenja, razočaranj, strahu in trdega dela. Da pa bi bila pot k končnemu cilju čim lažja, smo tu mi, z znanjem, izkušnjami ter željo pomagati razvijati zdravo podjetništvo.

 

Spoznajte več …

 

 

 

ZAKAJ MI?

 

 

 

Potrebujete pravi nasvet? Potem ste samo KLIK stran!

 

 

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

Telefonska št.: 

03/ 566 86 34

 

E-mail naslov: 

info@vitago.si

    

Z veseljem vam bomo pomagali.